Wpis z mikrobloga

@urarthone: no wartość sprzedaży to jest obrót. Jak Twoja firma sprzeda towaru za 100 mln to nie znaczy że zarobiłeś 100 mln. Nic nie ma w newsie o tym że klub zarobił tyle, tylko że sprzedał za tyle koszulek. Wątpliwe zresztą żeby ktokolwiek podał realny zysk do publicznej informacji.
  • Odpowiedz
@urarthone: co ty gadasz? jesli twoj poziom wiedzy na temat obrotu / zysku jest taki na jaki wskazuja twoje komentarze, to c---a warte sa tez te twoje newsy. Nie masz nawet takiego bardzo ogolnego poczucia czy to co piszesz ma sens. Oczywiscie ze te 140m za koszulki to przychod a nie dochod.
  • Odpowiedz
@urarthone: 3. Nie była żadnym eksperymentem medycznym. Co to za szurska nowomowa? Była dopuszczona do obrotu warunkowo ze względu nieukończenia III fazy badań klinicznych, czyli nie wszystkie procedury zostały dopełnione. Taka decyzja została podjęta z powodu pandemii, braku przeciwwskazań i z braku czasu na ukończenie obserwacji pacjentów, zwłaszcza, że nic im nie było. Teraz jest dopuszczona bez tego warunku, bo najwyraźniej procedury zostały dopełnione, przynajmniej te dla FDA. Używanie, nawet
  • Odpowiedz
@Kaziu: ta, wiem :), numerkiem miało być ;)
@flashcoff: google.pl, poważnie nie zmarnujesz mi wieczoru, żebym Ci coś znalazł :). Ja tam się dawno zaszczepiłem, po prostu te słowa mi się rzuciły i tyle. Niezbyt kumam ten oburz. Ale miłej nocki.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@urarthone: 7 to takie p0lskie, ktoś mi sprezentuje coś bardziej zaawansowanego niż kloaczny dół i flaszkę, uga buga już trzeba r------ć. Monitoring, złapać tego debil i u p-------ć mu ręce, bo pokazał, że nie są mu do wyższych rzeczy potrzebne.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@urarthone: ad 7 co za chuje (°°

mlekomaty w Krakowie też banda idiotów regularnie niszczyła (teraz ich nie ma, ale to kwestia niskiego popytu, prawdopodobnie przez Covid), ogólnie w-----a mnie taki wandalizm i bym łapki ucinała
  • Odpowiedz