Aktywne Wpisy

adisoniusz +124
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
SunnO +212
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

Wiadomo, że lecieć :D
ᕦ(òóˇ)ᕤ
Od jutra dolaczam do misji ratunkowej na terenie Grecji, ktora docelowo ma trwac 2 tygodnie
Pomyslalem, ze moglbym dzielic sie tu na mirko relacjami z kazdego dnia, w miare mozliwosci pokazywac jak wyglada cala operacja z pierwszej ręki, jakie sa nasze dzialania, jak wyglada codzienna sluzba, organizacja, sprzęt, logistyka i system pracy na takiej misji
#strazpozarna #grecja #polska #europa #nato #psp #pracbaza
źródło: comment_1629649814cObCtSmmWUBmMq6liXEgjV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Bedzie to juz ogarniete od kolejnego postu, póki co zmierzamy na odprawę do Komendy Wojewódzkiej we Wrocławiu
źródło: comment_1629661967J1xAiRKT1sWNSGw9HyXtHd.jpg
PobierzW każdej jednej jednostce PSP mozesz zapisac sie do miedzynarodowego modułu GFFFV, srednio tworzy go okolo 10-15 strazakow w jednostce, gdzie do wyjazdu potrzebnych jest 5, ktorzy wraz z samochodem gasniczym tworza jeden zastep. I tak przykladowo modul Dolnoslaski tworzy cale wojewodztwo, kazda jedna jednostka. Zapisalem sie do tej grupy w tamtym roku, przeszedlem ciekawe szkolenie NATO w jezyku angielskim, zdalem egzamin, dostalem certyfikat i od tej
źródło: comment_1629663006WA37W0gAK9qsRCGrRJKZyy.jpg
Pobierz