Aktywne Wpisy

Megasuper +8
Zmiana na lepsze czy gorsze?
źródło: temp_file5455222203552683177
Pobierz
dsomgi00 +69
Jakiś sojak się zesrał, że chłop się źle ubrał na randke, a kobitka niby odstrzelona jak bóstwo xD. Typ ma normalną polóweczke, krótkie jeansowe spodenki to w co miał się o-----ć, w smoking żeby pod parasolkami z panienką wypić p--o i zjeść pizze?
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
źródło: Bez tytułu
Pobierz

wsadziłem do tego lapka dysk Dysk SSD M.2 PCIe i BIOS mi go nie wykrywa :/ wcześniej był SSD M.2 czy wie ktoś czy w ogole jest szansa by go wykrył ? nowy dysk; SX8200 PRO XPG ADATa
#komputery #laptopy #informatyka
Jaki masz obecny dysk? Trzeba będzie sprawdzić czy płyta obsłuży
Poprzedni SSD miałem: Kingston SUV500M8/240G Ale uległ uszkodzeniu (to juz drugi dysk ssd w tym nitro 5 który padł)
dzis kupiłem sx8200 pro XPG z tym, ze ten jest SSD M.2 PCIe i BIOS mi go nie wykrywa :/ nie wiem czy akurat ten dysk pasuje pod płyte AN515-42 czy po prostu może gniazdo pod ssd jest uszkodzone na tyle ze uszkadza
wychodzi na to, ze dyski pasuja i ten kingstone i adata. Jak przelaczysz sie w tryb biosu to jest widoczny?
https://www.atpinc.com/blog/what-is-m.2-M-B-BM-key-socket-3
wedlug tego - mialem
Zapakuj i oddaj w regulaminowych 14 dniach piszac, ze dysk nie dziala i zwracaj. Jestes mi w stanie podac model plyty glownej w tym lapku? cmd->systeminfo
@wapien: typ B to SATA, typ M to NVME, ale wczoraj był już mirek który sobie NVME do stacjonarki kupił zamontował i nie działa, szybkie spojrzenie na manuala a tam M.2 key M ale kurfa tylko SATA.
Jeszcze bym spróbował update biosu zrobić.
@wypokowy_expert:
w załaczniku pierwsza strona biosu moze cos Ci pomoze rozszyfrować jesli wrzucic w google bo nie wiem tez dokladnie żeby cie nakierować z twoim pytaniem
źródło: comment_1629225983HFmmpZE0feC5fxiPa7xO9T.jpg
Pobierzźródło: comment_1629227114eUNzWlFzoZOqJci1MMfBtE.jpg
Pobierzźródło: comment_1629227133ZssTTnKxdtGQOIbHLKHg2a.jpg
Pobierz