Aktywne Wpisy

poorepsilon +25
Miałam iść wczoraj tj. czwartek do psychiatry. Miałam budziki na 8.45, 9.00, 9.15. A jednak nie udało mi się wyjść z domu. O 9.20 zadzwoniłam do recepcji z prośbą o teleporadę. Poszłam spać. Koło 13 zadzwoniła do mnie pani psychiatra. I mówiła, że nie jest zwolennikiem porad na telefon, że nie mam chorych nóg to powinnam przychodzić, że jej też czasem się nie chce iść do pracy, że ta wizyta jest raz

splinter96 +108
źródło: 1000031918
Pobierz

Efektem tego działania może być ograniczenie płacy w NFZ i jak myślicie co się wtedy stanie? Poprawi się sytuacja czy każdy kto będzie się chciał leczyć będzie to musiał robić w ramach drugiego ubezpieczenia np w ramach lux Medu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lekarz100k #lekarz
@LewCyzud: A powiesz mi? BO ja dopiero 21 lat jako elektryk pracuje. Moze cos robie nie tak?
Tzn nie pozwalają nikomu wejść
W taki sposób baba w Żabce może być elitarna
Wejść może każdy kto umie zdać maturę na >80% z biologii i chemii, wiec nie wiem skąd "nie pozwalają nikomu wejść" xd
@LewCyzud: I zawsze to samo. Elektryk - podobnie jak lekarz to nie jest latwookreslane.
"specjalizacji" elektrycznych, jak i lekarskich, jest sporo. Cos blizej?
Budowlanka? UR? B2B? UoP? samochodowy? budzetowka, prywata No i za ile godzin itp. Cos za malo danych zebym wiedzial w ktora strone elektryczna tym razem isc i czy mi sie to oplaci :D
@LewCyzud: OJOJOJ tos odlecial :D
Jak ja podpisze papiery ze szafa jest bezpieczna a sie okaze ze nie jest to ide siedziec. Nie obroni mnie zaden biegly z
to tak jak wielu inżynierów
@LewCyzud: dzisiaj to już ok. 70-75% xD
@LewCyzud: Jak do sedziow? Ty myslisz ze sedzia to jest "polbog"? Zaden sedzia nie wie wszystkiego no bo nie moze.
I dlatego jest cos takiego jak biegly. Sedzia nie moze byc jednoczesnie lekarzem, mechanikiem, ekspertem od przepisow drogowych itp. I dlatego powoluje sie bieglych.