Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
Tak sobie łażę po mieście i myślę, nigdy się to dobrze nie kończyło, teraz też nie. WysLo mi, że nie mam z kim pogadać poza żoną, ale z nią nie mogę i nie chcę o wszystkim. Praca i gówniaki zamknęły moje życie towarzyskie na amen. I chociaż niby mam bliskich to jestem k------o samotny.
Zdjęcie cyknięte z nudów podczas szwendania się. Potok Wątok płynący przez #tarnow
#zalesie #feels #niewiemjaktootagowac
wykopek_n - Tak sobie łażę po mieście i myślę, nigdy się to dobrze nie kończyło, tera...

źródło: comment_1629134496t8GuCleYdbLvcAAsglcllD.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wykopek_n: ale czemu dzieciaki ci zamknęły życie towarzyskie? XD ja też mam bombelka, więc jak jest grill, spotkanie czy impreza to go biorę pod pachę i idę - może by to było nie do pomyślenia kilka lat temu, ale im więcej osób przekracza 30lvl tym więcej dzieciaków na imprezach
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@powaznyczlowiek: to weź ilość większa niż się mieści do standardowego samochodu cwaniaku, jak czasem są cudowne tak coraz częściej bym im dał łopatę żeby sobie piwnice kopały. To istne zoo.
@Gandalf_Rudy: bo przez 14 lat ludzie się zmieniają
  • Odpowiedz
@wykopek_n: a my w kółko od lat wałkujemy spotkania przy piwie grupą wykopków z Tarnowa i mało kto przychodzi... ostatnie było w tę sobotę, coś 10 osób się zebrało - ludzie różnego wieku, zawodów, stanów cywilnych i zainteresowań.. jedyne cechy wspólne: wykop i Tarnów (choć nie wszyscy aktualnie zamieszkują, to z Tarnowa i okolic pochodzą). Zachęcam obserwować tag #tarnowpiwo
  • Odpowiedz
@wykopek_n: No to już ładny wynik i nie dziwie się, ze życie towarzyskie odeszło w nieznane. Sam mam jedno i tez bywa ciężko z możliwością wyjścia z moja różowa na miasto bo nie zawsze z kim jest zostawić malego pasożyta a ze łobuz z niej jest to nie ułatwia ( ͡° ͜ʖ ͡°) na pocieszenie moge powiedzieć ze byle do 18nastki najmłodszego bombla i siema a
  • Odpowiedz