Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

koniolizator +18
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)

źródło: comment_1629099293QOI3WLnh21Q2XKkA8uSJEF.jpg
Pobierz@rouli: ale temat tłumaczy polskiego i ludzi którzy pomagali Nam to sprawa miedzy nami i nimi.
To że US jak zwykle nawet nie zadzwoniło po ostrym wy... nas w d to już inna sprawa, i tak kolejny raz się wystawimy :(
Ja prdle. Jakie patałachy rządzą tym krajem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@KCPR: no między innymi dlatego nie ma. Jak w sprawie gościa, który najprawdopodobniej próbował kupić na rzecz polskiej armii części do ruskich rakiet używanych przez nas: https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/polak-skazany-w-rosji-za-szpiegostwo/0jyy2lk . Wiem, że babka, która przez parę lat próbowała go wyciągnąć, została zwolniona, bo nie pasowała do klucza politycznego, a sprawa nie została przez nikogo przejęta, więc Polak gnije
@wrobel7: Ale przecież to już się raz stało za poprzednich rządów Pisu, ludzie współpracujący z wywiadem o tym nie zapomnieli. Więc nasza wiarygodność pozostanie taka sama - zerowa.
Komentarz usunięty przez autora
@Mesmeryzowany: nie agentów deklu tylko funkcjonariuszy, amerykanów. Polscy oficerowie wywiadu pewnie już dawno wrócili z Afganistanu. Agentów (czyli w tym przypadku afganczyków) zostawia się zawsze.
@Cziken1986: patryjoci najgłośniej zawsze to krzyczą a prawda jest taka ze to najmniej honorwa grupa jaka istnieje xD
@wrobel7: jak sobie można wyobrażać znalezienie kogoś do współpracy nawet w PL jeśli zostawisz go na pastwę losu w razie zmiany decydentów...