Aktywne Wpisy
D07IFP +12
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

amakuta +37
#kiszak Oj, Maćku z czatu, twoje tytuły filmów mają bardzo negatywny wydźwięk i robi się to powoli niesmaczne
źródło: obrazanko czesc 1
Pobierz

#neuropa #4konserwy #warszawa #krakow #lodz #wroclaw #poznan #gdansk #szczecin #bydgoszcz #lublin #katowice
Najbardziej lewicowe miasto to:
Komentarz usunięty przez autora
@hoppbakke: innych niż katolicyzm? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale jak mam wybierać, to obstawiałbym Warszawę (ale to stolica, więc różne cyrki się tam dzieją), Łódź (powiedzmy, że tak sobie), Wrocław (nie znam z autopsji, ale wydaje się być całkiem okej), Gdańsk, Gdynia i Sopot (niewymienione w ankiecie). Od biedy może i Kraków, ale ja tam się boję ludzi z tego miasta. xD
@CuckCuckKlan
@Xing77: Maczety xD ?
To przerażające jak na cywilizowane państwo w środku Europy. Aż dziwne, że nikt z tym nic nie robi. :O Szok.
Sama Małopolska jest nadal bardzo konserwatywna.
@Xing77: Oj tam, parę przypadków było
W ogóle, upolitycznianie spraw LGBT to jest coś, czego wręcz nienawidzę.
No widzisz, może Ty to tak