Aktywne Wpisy
mandanda +13
W ogóle wytłumaczy ktoś kim właściwie był ten Epstein? lol Bo to, że był finansistą i miał firmę konsultingową, która zarządzała majątkami kilku znanych ludzi to można wyczytać z neta. Moje pytanie brzmi, kim był, że te całe elity do niego lgnęły? XD Przecież typ nie był żadnym Bezosem, tylko "szeregowym" multimilionerem, pewnie w Texasie czy Kalifornii jest z kilkuset bogatszych i żaden Musk, czy Gates nawet pewnie nie szuka z nimi
Miałem 220k, kupiłem auto i spadło mi do 150k. Potrzebuje wrócić do poprzedniego stanu tak w ciągu pół roku, bo chciałbym kupić mieszkanie w 2k26, a do tego potrzebuje wkładu własnego 200k+. W co włożyć oszczędności, aby tak na początku lipca (notabene w urodziny) wrócić do 220-240k?
#gielda #inwestycje #etf #ekonomia
#gielda #inwestycje #etf #ekonomia

9/26 Jest i nowa Plotka!
Sebastian Staszewski mówi o dużym zainteresowaniu TURBOBIDOEM xD
No ale nowością jest Legia, o której dowiadujemy się na interii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1628970352NhWKGv45A07LXrK8iR6BAf.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/59750253/dzbanbezklubu-mecz-pilkanozna-8-26-wg-instagrama-d/#comment-212065787
@Piekny_Maryjan, @pjestem, @ImCandy, @bizmutx, @macivs1, @JanSebastianCadillac, @qweasdzxc, @sudi13, @KAROO, @Moniuch, @furcio89, @KruciHegot, @Paincracy, @MethSoup, @mankosky, @thenio, @Rychupe, @KRZYSZTOF_DZONG_UN, @baltic-vodka, @Big_Black_Clock,
@alelis92, @matisek12, @Dardanel, @ImCandy, @lolingPL, @KontoDoPrzegladania, @vapien, @john_kurski, @PWX_07, @enemyw0w-, @BeziR9FuryX, @lavier4s, @ikaiyu, @mmm_MMM, @przegro_pisarz, @Lecimy_koko, @PanOko, @SuperGosc11, @rs87, @p3rm, @AndyAnderson, @Kakuna, @KebabZostrymSosem,
źródło: comment_1628971094Qn58peIEJXs3np2npCvdnm.jpg
Pobierz