Aktywne Wpisy

Mannequeen +2
Mirasy mam zagwozdke.
Poznałam na tinderze chłopaka, było kilka spotkań na których po prostu chodziliśmy jeść i gadaliśmy.
Na ostatnim spotkaniu miał zostać u mnie na noc. Siedzieliśmy na kanapie i oglądaliśmy the office z laptopa, który trzymałam na kolanach.
W pewnym momencie zaczęliśmy się całować, ale ze Siedzieliśmy obok siebie ramię w ramię to musiałam bardzo wykręcać głowę xd więc zdjęłam lapka z kolan, żeby nie spadł na ziemię (macbook, więc
Poznałam na tinderze chłopaka, było kilka spotkań na których po prostu chodziliśmy jeść i gadaliśmy.
Na ostatnim spotkaniu miał zostać u mnie na noc. Siedzieliśmy na kanapie i oglądaliśmy the office z laptopa, który trzymałam na kolanach.
W pewnym momencie zaczęliśmy się całować, ale ze Siedzieliśmy obok siebie ramię w ramię to musiałam bardzo wykręcać głowę xd więc zdjęłam lapka z kolan, żeby nie spadł na ziemię (macbook, więc

KorczakBHP +871
Witam Mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteśmy tu nowi więc jeszcze się nie znamy.
Wiem, ze nikogo to nie interesuje wiec opowiem szybko. Jesteśmy firmą która zajmuje się sprzedażą odzieży roboczej i akcesoriów BHP ale znajdziecie u nas też np. wodery dla #wedkarstwo. . Jesteśmy jeszcze słabi w wykop ale wiemy co Mirasy lubią najbardziej. (。◕‿‿◕。)
Z okazji #dziendziecka i
Jesteśmy tu nowi więc jeszcze się nie znamy.
Wiem, ze nikogo to nie interesuje wiec opowiem szybko. Jesteśmy firmą która zajmuje się sprzedażą odzieży roboczej i akcesoriów BHP ale znajdziecie u nas też np. wodery dla #wedkarstwo. . Jesteśmy jeszcze słabi w wykop ale wiemy co Mirasy lubią najbardziej. (。◕‿‿◕。)
Z okazji #dziendziecka i

Dron nad Morzem Czarnym onuce - hahaha Amerykany cieniasy hahahaha
#ukraina #rosja #wojna #ruskapropaganda
No właśnie nic.
Komentarz usunięty przez moderatora
Siedziałby cicho. Taki już rodzaj człowieka.
@Veillo: nadal wina Rosjan, którzy wszczęli tę wojnę, którzy #!$%@?ą rakietami w całą Ukrainę i przez których giną tysiące ludzi.
Nie? Porównanie wypadku gdzie zginęło dwóch ludzi do straty bezzałogowca trzeba rozumu nie mieć. Robienie narracji na trupach, też mi się to nie podoba. Zgadzam się z Tobą.
@Veillo: płodny chłop to był ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bombastick: nie, powinniśmy jeszcze przeprosić że Polacy narazili Ukrainę na stratę rakiety
@PanPeno: takich cwaniaków zapartych w sobie to mam nadzieję że spotka kiedyś krzywda z ręki ukraińca, będzie śmiesznie patrzeć jak będą ruskich oskarżać o to że pijany ukrainiec im na przykład matkę na pasach rozjechał
Może rakietą dostał stary,gość alkoholik, który znęcał się nad rodziną, a rodzina dostała kilkaset tysięcy odszkodowania + ma siedzieć cicho i koniec końców jakoś sie pogodzili z tą akcją? Ocena moralna inna?
#!$%@? wiemy o
@Aquamen: rozumu trzeba nie mieć żeby zrozumieć to tak jak ty zrozumiałeś. Ale jak widać po reakcjach zabolało i dobrze bo miało boleć.