Wpis z mikrobloga

@kamyk2k2: nie jesteśmy kolegami, to co ja pisze o psich machlajewa to jest beka no ale widocznie coś w tym jest skoro to tak ciebie boli. i nikt z tamtej listy nie wylądował za jeden komentarz. mam nadzieję, że rozwiałem twoje wątpliwości. i oznaczaj mnie jak coś do mnie piszesz, to na pewno odpisze, po prostu jak jesteś na czarnej to nie widzę twojego kretyńskiego spamu.
  • Odpowiedz
@wataf666: Gościu ciśnienie ci skacze, spokojnie :) Mnie nic nie boli, napisałem ci po prostu, że wyśmiewasz kogoś zachowując się dokładnie tak samo. A twoje odczucia o spamie i psach, to sobie zostaw dla siebie. Ludzie mają rozum, nie musisz im mówić co mają myśleć. I nie muszę cię oznaczać, tak żyjesz tym tagie że na pewno nie przeoczysz XD
  • Odpowiedz
@wataf666: haha gościu jesteś przezabawny w tym co robisz XD Wystarczy przeczytać twój poprzedni post i to co tutaj napisałeś. Ciebie nie trzeba orać ,sam to robisz
  • Odpowiedz
@wataf666: Wiesz co, z ciebie to taki typ człowieka co nigdy się nie przyzna do błędu, co będzie ludziom wciskał kit co mają myśleć, taki aparatczyk po prostu. Więc mam gdzieś co myślisz, bo nawet jak czasem masz rację to niestety jesteś złym człowiekiem. Płyń gościu
  • Odpowiedz
@kamyk2k2: tworzysz projekcje. masz krótką pamięć albo wypierasz swoje hejterskie ataki np na @Babcia_krzyzowa tylko dla tego, że ma inne zdanie niż ty. czy jestem złym człowiekiem? jasne że tak i mi z tym dobrze, wolę być złym niż świętojebliwym zakłamanym hipokrytą.
  • Odpowiedz
@wataf666: no właśnie ty jesteś zakłamanym hipokrytą w 100%. Gadasz o jakiś projekcjach i hejcie tak? Za kogo się podawała ta babcia klozetowa jak tu wparowała? Za jakąś starszą panią, co ją gapa zaciekawił. Starszą panią która później w gadce ze mną sama wysypała się, że jak komuniści jeszcze chodzili po Polsce, to ona w tetrach biegała. Czyli taka z niej starsza pani co ma 30 parę lat ( ͡
  • Odpowiedz
@kamyk2k2: dziecko, pieprzysz jak potłuczony. od początku babka pisała, że ma ok 40 lat co np wystarczy w zupełności by jako dziecko przeżyć stan wojenny a co do babci, to jej syn się z niej nabijał że babcia będzie na wykopach. nawet jakby się okazało, że to 10 letni chłopak to co z tego, to jest internet, to nie jest powód do bezpodstawnego hejtowania i atakowanie. w takim wypadku należałoby
  • Odpowiedz
@wataf666: No tak, w manipulacji i kreowaniu rzeczywistości to na pewno jesteście lepsi XD Jej spostrzeżenia to w większości rzeka hejtu, zwykła mącicielka pod publiczkę. Do tego widać typowe lewackie syndromy jak nienawiść do Polaków, uwielbienie dla kolorowego gówna z zachodu i oczywiście atak na naszą wiarę. Pomodlę się, żeby Bóg wrócił wam chociaż trochę rozumu i godności człowieka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz