Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +570
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Wiecie co należy z tym zrobić? Już wiecie bo wczoraj pisałem, wstrzymać się od głosu.
Ale teraz przyszedł czas aby porozmawiać o powodach zajścia.
Z jednej strony poseł ma prawo wyjść z sejmu drogą koło protestujących, a z drugiej wiemy, że jest to nierozsądne. Jeżeli ktoś przychodzi w szaliku GKS Katowice pod stadion Ruchu Chorzów, to oczywiście ma do tego prawo, ale jednak nie powinien się dziwić, jeśli dostanie w dziób. Czasem ofiara przyczynia się przez swoje nierozsądne zachowanie do tego, że pada ofiarą przestępstwa.
#neuropa #konfederacja #bekazprawakow #protest #lextvn #polityka
Komentarz usunięty przez autora
https://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,feministka-kontra-posel-konfederacji-poszlo-o-wolnosc-slowa-na-wroclawskiej-uczelni,wia5-3266-52495.html#:~:text=To%20inny%20przyk%C5%82ad,pada%20ofiar%C4%85%20przest%C4%99pstwa.
https://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,feministka-kontra-posel-konfederacji-poszlo-o-wolnosc-slowa-na-wroclawskiej-uczelni,wia5-3266-52495.html
@Leniek: A nawet jeszcze z domu nie wyszedł ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale pięknie można orać prawaków ich własnym p----------m xD
Ja to było odnośnie protestów? Że hehe lewactwo i co to wam da ale jak już lud się w-----ł to "przecież tak nie wolno" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Leniek: natomiast kobieta powinna móc wyjść w krótkiej mini, przejść się jakimiś ciemnymi alejkami wśród szemranych typów, ale nie powinna się dziwić, że zostanie zgwałcona ( ͡° ͜ʖ ͡°)