Wpis z mikrobloga

@meretz: ale to jest smutne

czy mezczyzni po 40 wpadają w taki po prostu dołek, że minęło im większość życia, że nie mają w sumie o co walczyć, o co się starać, dzień jak co dzień, nic ich nie cieszy. Czy tak jest po 40 stce?
  • Odpowiedz
@jmuhha: tak, jeśli przegapili poprzednie 40 lat niczego nie osiągając, po czym zorientowali się, że przegrali życie i jest za późno, więc nadal nic nie zmienią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
czy mezczyzni po 40 wpadają w taki po prostu dołek, że minęło im większość życia, że nie mają w sumie o co walczyć, o co się starać, dzień jak co dzień, nic ich nie cieszy. Czy tak jest po 40 stce?

@jmuhha: ja tak złapałem przed 40tką chociaż byłem względnym królem życia dotychczas. kryzys wieku sredniego hits hard bro
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@jmuhha: Tak nie jest po 40. Ja w okolicach 40 przeżywam chyba najlepszy okres w życiu. Ugruntowana pozycja zawodowa więc kasa na zachcianki jest, dzieci odchowane więc dużo wolnego czasu na realizację hobby, po rozwodzie więc bogate życie towarzyskie. Ja dopiero przekraczając 40 poczułem się naprawdę szczęśliwy.
  • Odpowiedz

@jmuhha: mam 41 lat i potwierdzam, tak właśnie jest. dołek, zmęczenie
  • Odpowiedz
@jmuhha: @szubiduba: co prawda jeszcze mi brakuje chwilkę do 40 ale trochę tego nie rozumiem, ten okres w życiu jest chyba najlepszy, te możliwości i perspektywy. Jedyne co mogłoby być lepsze to mieć 18 lat, tą samą wiedzę i doświadczenie :)
  • Odpowiedz