Wpis z mikrobloga

#koronawirus litwa pokazuje jak nalezy rozmawiac z antyszczpionkowcami. od 13 wrzesnia tylko wpelni zaszczepieni moga korzystac ze sklepow wielkopowierzchniowych. niezaszczepieni moga robic zakupy w malych sklepach i aptekach. dla mnie brawo. nie sluchacie to was trzeba za morde lapac i jak dzieciaki kopac w dupe. tu artykul
#litwa
  • 47
@KanonJerzy: @Michian484: @leobenos: Wirus jest śmiertelny, trzeba się zaszczepić! Istnieją już statystyki - w firmach, w których wymagane jest wyższe wykształcenie techniczne (IT, finanse inżynierowie itd) procent zaszczepienia jest dużo wyższy. Wyszczepienie jest najniższe wśród sklepowych,fryzjerów czy policjantów, gdzie ryzyko jest największe, ale kwalifikacja najniższa. Musimy zrozumieć – jeśli ukochana osoba jest antyszczepionkowcem – jej IQ jest niskie, mózg się nie rozwija, prawdopodobnie ma upośledzenie umysłowe, więc trzeba wyjaśnić
@leobenos: ja w listopadzie przechodzilem kowid i do teraz mam komplikacje. i to nie zawal ani nowotwor ale problemy z plocami pochorobowe. te wasze pseudo naukowe #!$%@? rozbija sie kiedy sam doswiadczysz tej choroby. nie przekonaja mnie statystyki kiedy plulem krwia. SZCZEPCIE SIE