Wpis z mikrobloga

@Kempes: tam jest błąd w zdaniu pedofilia = homoseksualizm ponieważ błędne i popularmiejsze jest twierdzenie, że "kazdy gej, to pedofil"
Sądzę, że jest to specjalny zabieg ponieważ wskazywanie orientacji pedofila bardzo nie podoba się, że tak szeroko nazwę, środowisku LGBT. Nikt nie chce być porównywany do tej ochydnej grupy perfidnych przestępców. Fakty jednak są zgoła inne i za przytoczenie naukowego artykułu z procentami moderacja usunęła mój komentarz. Trudno. Ale czy określanie
  • Odpowiedz
Ale czy określanie orjetacji pedofila jest czymś złym?

@LimiL8: Czy heteroseksualizm predysponuje do seksualnej napaści na dzieci i/lub zwierzęta o przeciwnej płci?

Czy podczas trwania śledztwa i rozprawy skrzywdzone dziecko jest niebinarne?

Nie jest ani kobietą ani mężczyzną, bo to wymaga dojrzałości płciowej.

wskazywanie orientacji pedofila

określanie orjetacji pedofila

Znacznie lepsze jest wskazYwanie płci pedofila. 50/99
  • Odpowiedz
@Melee_Creep: ja nie mam problemu, że ktoś określi orientację pedofila. Nie przeszkadza mi określenie heteroseksualny pedofil. Jakoś dziwnie boli to inne grupy nie heteronormatywne. Możliwe, że w tej grupie jest wiecej czarnych owiec czyli osób o tych ochydnych skłonnościach (mimo że stanowią procent ogółu). Oczywiście nie oznacza to że każdy o innych skłonnościach jest pedofilem! Żeby była jasność.
Dziecko jest chłopcem lub dzwieczynką więc budowa ciała predysponuje do bycia mężczyzną lub
  • Odpowiedz
Nie odpowiedziałeś na pytanie - Czy heteroseksualizm predysponuje do seksualnej napaści na dzieci i/lub zwierzęta o przeciwnej płci?

budowa ciała predysponuje do bycia mężczyzną lub kobietą

Ale nimi nie są. Stan potencjalny wyklucza się ze stanem aktualnym.

różnia się od siebie

@LimiL8: Dokładnie o to chodzi, że przed dojrzewaniem nie różnią się tak bardzo.

Możliwe, że w tej grupie jest wiecej czarnych owiec czyli osób o tych ochydnych skłonnościach

Ta grupa
  • Odpowiedz
@Melee_Creep: moim zdaniem może predysponowa do napaści jeżeli taki osobnik ma zboczenie o harakterze pedofilskim. Jeżeli ktoś jest hetero i ma zboczenie na dzieci to będzie polował na dziewczynki. Zdrowy hetero i homo nie rzuca się na dzieci. Zauważ, że jest napisane, że duża część tyhonsyfu dzieje się w rodzinach. Czyli hetero zakłada rodzinę i ma sposobność do atakowania dzieci w rodzinie. Zastanawia mnie również dla czego w kościele większość przypadków
  • Odpowiedz