Wpis z mikrobloga

Was już szury całkiem poj****, ludzie przyjeżdzają z rodziną odpocząć, zrelaksować się a wy straszycie postronne osoby. We łbach się poprzewracało, nie chcecie się szczepić to się nie szczepcie, na smyczy nikt was nie ciągnie, ale dajcie ludziom normalnie żyć. #koronawirus #polska #szury
M.....s - Was już szury całkiem poj****, ludzie przyjeżdzają z rodziną odpocząć, zrel...

źródło: comment_1628510910noJdW82a23aXqGAR2aTZBT.jpg

Pobierz
  • 124
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WojciechMokrogorski:

promowali przymusowe poddawanie się eksperymentalnej terapii genowej

xD
Tak tak, wszyscy zaszczepieni pomrzemy, albo będziemy bezpłodni, a szczepionki były robione na kolanie w kuchni Billa Gatesa, a Soros kupował szklanki

i wy się dziwicie dlaczego antyszczepami zostają ludzie z IQ na poziomie robotnika trzeciej zmiany w Januszexie
  • Odpowiedz
@niochland: na jakiej podstawie piszesz coś o antyszczepach? XD wiesz ile ja mam szczepień amebo? wstrzymywaliśmy skuteczne leki podstawowe, takie jak amantadyna, iwermektyna tylko po to, by jak najszybciej nadać tym eksperymentalnym zastrzykom status „zatwierdzonej szczepionki”. Czytałeś CHPL tych preparatów chociaż?
  • Odpowiedz
@WojciechMokrogorski:

wstrzymywaliśmy skuteczne leki podstawowe, takie jak amantadyna, iwermektyna

ok widzę, że p--------z kocmopoły, dalej mi się nawet nie chce tego czytać

te "cudowne leki" mają skuteczność taką samą jak przechorowanie koronawirusa, czyli jednym pomoże a innym nie xD
  • Odpowiedz
@niochland: proszę przejrzeć dokumentacje medyczną chociażby dr. Bodnara i jeszcze raz przeczytac ten wysryw: "mają skuteczność taką samą jak przechorowanie koronawirusa, czyli jednym pomoże a innym nie xD".

I proszę mi teraz powiedzieć jaką ma skuteczność "szczypanie" na poprzedni szczep wirusa
  • Odpowiedz
@Matt3rs: taaaaaa, gadając z "antyszczepami" to raczej mają w dupe czy ktoś sie szczepi czy nie do póki nie zostają do tego przymuszani - wtedy są antyszczepami ale dla siebie.
  • Odpowiedz
@niochland: Cała twoja wypowiedź to jedno wielkie zaślepienie i zaciemnienie w jedną stronę niepoparte dowodami, teoretyzowanie pod tezę, w którą wierzysz - a mówisz w nim o drugiej stronie, która niby jest zaślepiona.

Ciekawe czy wystarczy klepek, żeby zrozumieć co napisałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Matt3rs: Ja się pytam gdzie byli te antyszczepy gdy ludzie stali w kilkugodzinnych kolejkach do szczepień, gdy ludzie się bili by przyjąć dawkę? Nagle teraz się pojawili gdy chętnych zabrakło ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Nikic21: No tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie chcą zeby ludzie cierpieli
  • Odpowiedz
@Matt3rs: no no, ja jestem wśród tych nieszczepionych i dokładnie taki byl plan, potwierdzam, zebralem juz 3 osoby i wyjebiemy w p---u wszystkie baseny w Polsce

że też są tacy debile, którzy wierzą w takie p---------e xD
  • Odpowiedz