Aktywne Wpisy
Lowca90 +27
Gdy ktoś się mnie pyta jaka podłoga jest najładniejsza to odpowiadam, że deska. Im większa tym lepszą. I o ile deski o szerokości 18 czy 20 cm długie do 2.50 metra są dość często spotykane o tyle taki materiał to rarytas tylko dla najbogatszych. Deska produkowana przez Polską firmę, robiona na indywidualne zamówienie gdzie dobieramy sobie kolor, wielkość i klasę drewna. Od jutra rozpoczynam montaż deski szerokiej na 28 cm i długiej
źródło: temp_file1321279186332275641
Pobierz
dr_Batman +49
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz

źródło: comment_1628510910noJdW82a23aXqGAR2aTZBT.jpg
PobierzxD
Tak tak, wszyscy zaszczepieni pomrzemy, albo będziemy bezpłodni, a szczepionki były robione na kolanie w kuchni Billa Gatesa, a Soros kupował szklanki
i wy się dziwicie dlaczego antyszczepami zostają ludzie z IQ na poziomie robotnika trzeciej zmiany w Januszexie
ok widzę, że p--------z kocmopoły, dalej mi się nawet nie chce tego czytać
te "cudowne leki" mają skuteczność taką samą jak przechorowanie koronawirusa, czyli jednym pomoże a innym nie xD
I proszę mi teraz powiedzieć jaką ma skuteczność "szczypanie" na poprzedni szczep wirusa
Komentarz usunięty przez moderatora
Ciekawe czy wystarczy klepek, żeby zrozumieć co napisałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nikic21: No tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie chcą zeby ludzie cierpieli
@Gon70: Masz na to jakiś dowód?
@Gon70: Ciężar dowodu spoczywa na tym kto rzucił tezę. Ty rzuciłeś tezę, ze to false flag. Masz dowody na poparcie tej tezy?
że też są tacy debile, którzy wierzą w takie p---------e xD
@Gon70: no to pokaż dowód :)
@andrzej-roman: masz jakiś dowód na poparcie tej tezy?