Aktywne Wpisy

abvq +13
#ajemge1 wczorajszy stream u Zachara w idealny sposób pokazuje jak dziala psychika u wielu kobiet:
1. Przychodzi Przemek z różą, dobry, miły i ułożony chłopak. Maksymalnie na co może liczyć to buziak w policzek, bo w oczach Zuzi to byłoby frajerstwo pocałować się z gościem bez doświadczenia.
2. Przychodzi cpun, który nie ma przyjemnej aparycji, pewnie wiele problemów, ale widać, że swoje już się naruchal w życiu. Pomimo, że gość
1. Przychodzi Przemek z różą, dobry, miły i ułożony chłopak. Maksymalnie na co może liczyć to buziak w policzek, bo w oczach Zuzi to byłoby frajerstwo pocałować się z gościem bez doświadczenia.
2. Przychodzi cpun, który nie ma przyjemnej aparycji, pewnie wiele problemów, ale widać, że swoje już się naruchal w życiu. Pomimo, że gość

dj-gizmo +7
#raportzpanstwasrodka Co za qrfa jego moscie ze nie kumaja ze to mlot do wyburzen. Takim jak walnie to sciana idzie w pyl a na sztywnym to bedzie walil do pasterki. Fachowce panie jak nie wiem. Skad tacy inteligenci sie biora? Cambodia jednak rozwala mozg
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-15 002456
Pobierz

@Poemat: to ja wracam do zwyrwania dwugłowych na siadach (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Poemat: w takim razie obserwuje dalej;
@Poemat: Squat University czesto powtarza ze dzwiganie ciezarow przez dzieciaki jest znacznie mniej kontuzjogenne niz typowe, mlodziezowe sporty typu soccer czy football, ale nie sadzilem ze to jest taka skala ze na oboz dla pilkarzykow zabiera sie fizjoterapeute i ma on pelne rece roboty ;)
kiedyś lubiłem pokopać, ale teraz co ktoś znajomy pójdzie na piłkę to coś rozwala ( ͡° ʖ̯ ͡°) pewnie zostałbym wrakiem już w pierwszej połowie
@Poemat: to dziala?
@hesuss: stary to ja na chirurgi byłem to 90% goście po piłce, 9% rower, 1% inne xD
źródło: comment_1628347155sgZc0ekzhWOIOG6w1F7qgI.jpg
Pobierz@bdm_bq: Ja tez, co rusz to słyszę wśród starych wyjadaczy ACL albo stopa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@PurpleHaze: U mnie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale to w kwestii szybkiego pozbycia się obrzęku, a nie
@Poemat: a mozna zapytac o szczegoly?
( ͡° ͜ʖ ͡°)