Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +85
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +343

Napisałem do dziewczyny na tinderze, pisaliśmy trochę i sama stwierdziła żebyśmy przeszli na inny komunikator skoro nam się dobrze rozmawia. Podała numer, fejsa IG itp.
Po kolejnym czasie gdy pisaliśmy poza tinderem SAMA zaproponowała randkę i drinka. Umówiliśmy się na konkretny dzień. I już od tego dnia przestała się odzywać. Rano się przywtitała i już więcej nie odpisała. Zapytając ją o co chodzi i dlaczego się nie odzywa zablokowała mnie. Ktoś wie o co chodzi? Dlaczego dziewczyny tak o----------ą? Po co sama wychodzi z inicjatywą pisania poza tinderem i randką jak potem przestaje się odzywać?
#tinder
Kiepskie zachowanie z jej strony, mogła po prostu napisać, że rezygnuje ze spotkania i wyjaśnić sytuację.
Laska ma też stu innych gości na twoje miejsce, któryś poznany na Tinderze spodobał jej się bardziej, ciebie olała i tyle.
Będąc na apce randkowej musisz liczyć się z tym, że w każdej chwili ktoś może cię wygryźć z miejsca.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora