Aktywne Wpisy

pafffel +1026
Rosołek z mamą #polskiedomy
źródło: temp_file2797839904520334369
Pobierz
Wezzore-04 +105
Bydlak ( ͡° ͜ʖ ͡°) ogólnie to labradory dorosłe samce ważą 29-36 kg, ten za kilka dni kończy 8 miesięcy i dziś wniósł na wagę 35 kg XD żeby ktoś nie mówił że gruby. Dorośle w kłębie mają 56-62 a ten już ma 59 cm. A pełne wymiary/wagę osiągnie w 18-24 miesięcu. Zaskakuję mnie strasznie xD #pies #smiesznypiesek
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Napisałem do dziewczyny na tinderze, pisaliśmy trochę i sama stwierdziła żebyśmy przeszli na inny komunikator skoro nam się dobrze rozmawia. Podała numer, fejsa IG itp.
Po kolejnym czasie gdy pisaliśmy poza tinderem SAMA zaproponowała randkę i drinka. Umówiliśmy się na konkretny dzień. I już od tego dnia przestała się odzywać. Rano się przywtitała i już więcej nie odpisała. Zapytając ją o co chodzi i dlaczego się nie odzywa zablokowała mnie. Ktoś wie o co chodzi? Dlaczego dziewczyny tak o----------ą? Po co sama wychodzi z inicjatywą pisania poza tinderem i randką jak potem przestaje się odzywać?
#tinder
Biorąc pod uwagę historię Twoich wpisów na wykopie zasugerowałabym głębokie zastanowienie się nad sobą. Po pierwsze widać, że usilnie szukasz miłości, co może znaczenie odstraszać. Po drugie widać, że masz jakieś zaleciałości stalkerskie - historia z laską z tiktoka XD zamiast zapytać co i jak wystalkowałeś wszystko i miałeś do niej jakieś
Historię z dziewczyną z TikToka przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem.
Tak pytałem jak się ubrać bo dawno nie byłem na randce a chciałem usłyszeć kilkanaście różnych propozycji. Bez tego i tak bym się ubrał jak należy. To, że się o coś pyta nie znaczy że się tego nie wie.
Nie przeżywam. Ciekawił