Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +353
Właśnie teraz trwa ważny mecz Polska - Włochy w Lidze Narodów w siatkówce.
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do kolegow mirkow, jaki jest pewny i dyskretny sposob na wypytanie rozowych czy mialy hindusa/paki/mokebe w przeszlosci? Nie chce byc tym "nice guy bankomatem" co trafi na p0lke po przejsciach. Zaraz ktos odpowie "nie wychodz z piwnicy to nie spotkasz hehehe". Ale wlasnie ja mam powodzenie na #tinder a nie chce trafic na takie #p0lki po przejsciach. A szczegolnie nie chce sie zastanawiac czy moj mikrus 17cm jest
Pytanie do kolegow mirkow, jaki jest pewny i dyskretny sposob na wypytanie rozowych czy mialy hindusa/paki/mokebe w przeszlosci? Nie chce byc tym "nice guy bankomatem" co trafi na p0lke po przejsciach. Zaraz ktos odpowie "nie wychodz z piwnicy to nie spotkasz hehehe". Ale wlasnie ja mam powodzenie na #tinder a nie chce trafic na takie #p0lki po przejsciach. A szczegolnie nie chce sie zastanawiac czy moj mikrus 17cm jest
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wyszło mi, że w nowym ładzie będę musiał płacić ok 1.9k miesięcznie więcej. Za co? Za #!$%@?ą obietnicę poprawy jakości służby zdrowia. W rzeczywistości każdy wie na co te pieniądze pójdą. Na utrzymanie przy życiu betonowego elektoratu starych dziadów i #!$%@? patusów. Miesięcznie będę sponsorował 4x 500+ na bombelki albo czternastą emeryturę jakiejś starej #!$%@? a to wszystko przez to, że mam jakiekolwiek ambicje. W tym kraju nie ma sensu dążyć do czegoś więcej niż praca w #januszex bo i po co.
Dodajmy, że rocznie to wychodzi ~23k PLN. Można za to mieć:
- jakieś auto
- utrzymanie dla dziecka na studiach przez minimum pół roku
- wakacje za granicą dla 4-os rodziny dwa razy w roku
- spłacać kredyt za mieszkanie/dom (mniej więcej tyle wynosi rata mojego kredytu hipotecznego)
- no #!$%@? dużo rzeczy...
Aktualnie mając rodzinę, żonę z dwójką dzieci i całkiem fajne gniazdko do mieszkania, które naprawdę lubię. I teraz, będąc w TAKIEJ pozycji, naprawdę rozważam, żeby stąd uciekać do jakiegoś ustabilizowanego gospodarczo i politycznie kraju. Sprzedać wszystko póki jeszcze ma jakąkolwiek wartość.
Tak sobie myślę, że jakbym miał teraz 20lat to już dawno by mnie tu nie było i żałuję że nie wyjechałem kiedyś jak inni znajomi, bo później im więcej posiadasz tym ciężej jest to zrobić.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazsocjalistow #socjalizm #komunizm
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #610bb1e06513ce000a3ad807
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
@Makarow i zamiast ulżyć przedsiebiorcom (jak robi reszta Europy) to jeszcze dowalaja nowe podatki (-‸ლ)
@mat888 zarabia na farmie trolli, opłacany jest z naszych podatków. Albo zwyczajnie jest idiotą.
I żeby była jasność - ja szanuję każdaą pracę, bo sam różnych zajęć się imałem i sam zarabiałem po tysiąc złotych za ponad 200h w miesiącu. Tylko ja starałem się iść do przodu, uczyć się i rozwijać o #!$%@? mnie jak ktoś chce mnie teraz za to karać. Kiedy
Nawet juz ryja się nie chce strzępić na tych #!$%@?ów.
I ja, Ty czy ktoś inny, każdy kto stara się sam na siebie zapracować, żeby
Komentarz usunięty przez autora
@mat888: a to, że jesteś nieogarnięty nie daje ci prawa do zabierania mu hajsu, proste.
@AnonimoweMirkoWyznania: jakby to jakie życie seksualne prowadzisz miało jakiekolwiek odzwierciedlenie w
Tak z 4k zł styknie, akurat na hotel będzie.
Komentarz usunięty przez autora
@Zgnity_Ziemniak: jest tylko taka roznica ze ten koles z IT placi podatki od kazdego grosza, a ty kiedys widziales fakture od budowlanca?
Przy 10 000 zł miesięcznie według tej nowej ustawy całej daniny
@AnonimoweMirkoWyznania: Pies cie trácał natalisto