Aktywne Wpisy
ang-xvoi +37
Strasznie żal mi mojego chłopa, mam wrażenie że coraz gorzej się z nim dzieje przez to że nie umie znaleźć tej zastanej pracy i całe dnie spędza sam w domu. On nie ma tutaj nikogo oprócz mnie, jest bardzo samotny szczególnie gdy nieraz siedzę w pracy po 10-11 godzin, a potem padam wykończona. Staram się jak mogę spędzać z nim czas, wyciągać go gdzieś w weekendy ale to działa tylko na krótko.

ocobiega +3
![Recenzja Signal: bezpieczny, szyfrowany komunikator [opinie]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3a94816030ccc1d16a7f03a84bd5ff3890c882e67b8406851ad913973f8df5c6,q80.png)

Ciężko jest mi jednoznacznie ocenić produkcję Housemarque. Z pewnością nie jest to pozycja dla każdego. Gry AAA rzadko wychodziły poza swoje standardowe ramy gatunkowe, utrzymując tym samym użytkownika w strefie komfortu. Tutaj zaś gatunek roguelike niejako przedarł się do mainstreamu i to na dodatek w formie exclusive’a dla konsoli Playstation. Przyznam jednak, że przy Returnalu dobrze się bawiłem i szybko przyzwyczaiłem się do niecodziennego stylu rozgrywki. Jest to uczucie, którego nie doświadczałem przy tytułach takich jak Binding of Issac lub Dead Cells. Tym samym pozycję tę mogę polecić wszystkim niezdecydowanym. Nie odpowiadam jednak za wszelkie zniszczenia spowodowane kolejną śmiercią na złowrogim Atropos.
Recenzja gry Returnal
#gry #ps5 #playstation #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1627734772Ipxscu8atz59dJ6JqBrdLs.jpg
Pobierzźródło: comment_1627736202Qqgs0XIgOJkKmqf2UU4Il0.jpg
Pobierz