Aktywne Wpisy

IntruderXXL +202
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +140
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

Jedna z medalistek, Katarzyna Zillmann, zadedykowała sukces swojej dziewczynie. TVP ten fragment wycięło, nie umieściło go też tej informacji w żadnym tekście.
Funkcjonariusze TVP przygotowali też tekst przybliżający sylwetki wioślarek. Przy każdej z nich zawarto informacje o życiu prywatnym (np. za kogo wyszła za mąż). Ten wątek pominięto jedynie przy pani Katarzynie, gdzie skupiono się wyłącznie na karierze sportowej.
Oczywiście nie można mieć złudzeń dlaczego.
Młoda uśmiechnięta lesbijka dzięki swojemu talentowi odnosząca ogromny sukces w współpracy z innymi kobietami? Dodatkowo bezczelnie promująca swoje „zboczenie”? W żaden sposób nie wpisuje się to w tępą katolsko-homofobiczną narrację, że jedyni w miarę normalni homoseksualiści siedzą cicho i „nie obnoszą się”, a cała reszta to pogubieni degeneraci i zboczeńcy otumanieni ideologią gender.
Standardowy narząd w otwór Jacka K. za dalsze ogłupianie i tak niezbyt bystrego społeczeństwa.
#neuropa #tokio2020 #sport
źródło: comment_1627488647rLZCbxDpg0WHvMCkf0r2hq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Rymcymcymw: O której godzinie był ten finał na żywo? Mam pewne podejrzenia związane z godzinami pracy funkcjonariuszy partyjnych, ale nie chciałbym strzelić kulą w płot, a nie chce mi się sprawdzać programu...
po prostu redakcja sportowa to redakcja sportowa i rządzi się własnymi prawami ;) obejrzałam sobie też dwa fajne wywiady z dziewczynami na tvp sport
Czekaj, czyli mówimy o materiale emitowanym po trzeciej w nocy? No tak, to by potwierdzało
Komentarz usunięty przez autora
@NapalInTheMorning: rzetelne podejmuje wątki lgbt XDDDDDDD. Był materiał pokazali i tyle, a ten się teraz będzie podniecał tydzień że drugi raz nie powiedzieli XDDD. Taki pasek powinien lecieć cały czas na tvp że ona jest lesbijką może byłbyś usatysfakcjonowany hahahaha. Ogłupianie społeczeństwa to jest to co ty proponujesz tutaj.
Strach pomyśleć gdyby te oszołomy z tzw opozycji dorwały się do koryta i sterów. Wtedy ta homopropaganda już całkiem zalałaby wszelkiego rodzaju media itd, ale nic byś nie napisał, tylko siedział zadowolony na kanapie jedząc czipsy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora