Wpis z mikrobloga

Medal wioślarek jest idealnym przykładem oficjalnej homofobicznej linii propagandowej partii.

Jedna z medalistek, Katarzyna Zillmann, zadedykowała sukces swojej dziewczynie. TVP ten fragment wycięło, nie umieściło go też tej informacji w żadnym tekście.

Funkcjonariusze TVP przygotowali też tekst przybliżający sylwetki wioślarek. Przy każdej z nich zawarto informacje o życiu prywatnym (np. za kogo wyszła za mąż). Ten wątek pominięto jedynie przy pani Katarzynie, gdzie skupiono się wyłącznie na karierze sportowej.

Oczywiście nie można mieć złudzeń dlaczego.

Młoda uśmiechnięta lesbijka dzięki swojemu talentowi odnosząca ogromny sukces w współpracy z innymi kobietami? Dodatkowo bezczelnie promująca swoje „zboczenie”? W żaden sposób nie wpisuje się to w tępą katolsko-homofobiczną narrację, że jedyni w miarę normalni homoseksualiści siedzą cicho i „nie obnoszą się”, a cała reszta to pogubieni degeneraci i zboczeńcy otumanieni ideologią gender.

Standardowy narząd w otwór Jacka K. za dalsze ogłupianie i tak niezbyt bystrego społeczeństwa.

#neuropa #tokio2020 #sport
NapalInTheMorning - Medal wioślarek jest idealnym przykładem oficjalnej homofobicznej...

źródło: comment_1627488647rLZCbxDpg0WHvMCkf0r2hq.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

gdybyś oglądał finał na żywo to byś wiedział, że przed finałem był materiał o polkach na tvp, w którym każda opowiadała o sobie i koleżankach, Kaśka opowiadała o swojej dziewczynie która też wiosłuje

@Rymcymcymw: O której godzinie był ten finał na żywo? Mam pewne podejrzenia związane z godzinami pracy funkcjonariuszy partyjnych, ale nie chciałbym strzelić kulą w płot, a nie chce mi się sprawdzać programu...
  • Odpowiedz
@sajmon999: Skąd ty możesz wiedzieć na kogo głosowałem w 2015 roku? ale powiem tyle: pudło. Ja nie wiem kim jesteś, ale wystarczyło poświęcić minutę na zerknięcie w twój profil i widać że linia jedynie słusznej partii. A demokracją to ty i tobie podobni podciera sobie dupę. To, że Polska demokracja(i tak niedojrzała) umiera od 2016 to fakt. Trzeba być naprawdę wielkim ignorantem, żeby tego nie widzieć i nie ma to
  • Odpowiedz
@texas-holdem: przecież to nie ma nic z tym wspólnego xd finały były po 3 i to logiczne, że puścili przed nimi ¯\_(ツ)_/¯ te filmiki były nagrywane dużo wcześniej i o różnych sportowcach, nasza taekwondzistka opowiadała o festiwalu w Jarocinie i pomniku glana ;)
po prostu redakcja sportowa to redakcja sportowa i rządzi się własnymi prawami ;) obejrzałam sobie też dwa fajne wywiady z dziewczynami na tvp sport
  • Odpowiedz
  • 4
Najbardziej żenujące są właśnie takie wysrywy jak ten. Szukanie na siłę, że TVP nie odniosło się do faktu że zawodniczka jest lesbijką. Właśnie dlatego wiele środowisk podkreśla że lbgt to ideologia bo tu nie chodzi o to czy ktoś jest hetero, homo czy bi tylko czy o tym głośno powie jakaś stacja. Przykre że przyćmiewa to rewelacyjny wynik sportowy. Bardzo to smutne
  • Odpowiedz
@Rymcymcymw ale, żeś mi zaimponowała tym zaoraniem lewicy, która sieje propagandę podobnie jak tvpis ( ͡º ͜ʖ͡º) orientacja jednej uczestniczki ważniejsza od osiągnięć całej drużyny i na niej według neuropy powinna opierać się cała narracja. To samo jak klękanie w piłce nożnej za murzyna bandziora, albo zakładanie opasek lgptquerty.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Rymcymcymw: trzymasz się tego „fajnego materiału” kurczowo. Czyli jak? Twoim zdaniem TVP rzetelnie podejmuje wątki LGBT?

@NapalInTheMorning: rzetelne podejmuje wątki lgbt XDDDDDDD. Był materiał pokazali i tyle, a ten się teraz będzie podniecał tydzień że drugi raz nie powiedzieli XDDD. Taki pasek powinien lecieć cały czas na tvp że ona jest lesbijką może byłbyś usatysfakcjonowany hahahaha. Ogłupianie społeczeństwa to jest to co ty proponujesz tutaj.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@NapalInTheMorning: jak to dobrze, że wykop to margines, nic nie znaczący promil społeczeństwa, a w Polsce jest demokracja i ludzie o poglądach tradycyjnych są w większości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Strach pomyśleć gdyby te oszołomy z tzw opozycji dorwały się do koryta i sterów. Wtedy ta homopropaganda już całkiem zalałaby wszelkiego rodzaju media itd, ale nic byś nie napisał, tylko siedział zadowolony na kanapie jedząc czipsy
  • Odpowiedz