Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +95
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
mlody_sarmata_ +744
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@HetmanPolnyKoronny: nie, nie czepiam się tego sformułowania. Ale jest ono dla mnie proste
@pinkfloyd12: Dlaczego wiążesz ze sobą pandemię i naukę wyjaśniającą co się dzieje i jak należy postępować z działaniami rządu, które cechują się populizmem i są absolutnie
3. Aktualnie mamy z tego co wiem wzrost z uwagi na nowy wariant, ale poprzedni spadek tłumdczy głównie ilość zaszczepionych, oraz zaczął
@kanapeczka_z_kanapa: przecież on nie napisał, że pandemia jest hucpą. A, że właśnie działania rządu są chaotycznie i bez żadnych podstaw. Skoro przyznałeś mu rację, to teraz wytłumacz mi, w jaki sposób skompromitowany i działający bez jakiś racjonalnych podstaw rząd, może racjonalnie i z jakąś podstawą powiedzieć:
Nie ma żadnego sensu wracania do tych idiotycznych zaleceń. Oni sami wiedzą że to była bzdura
@pinkfloyd12: Jaki jest sens Twojego komentarza? Idiotyczne zarządzenia wprowadzane przez rząd mają w jakiś sposób usprawiedliwić ich szurostwo czy co?
panika jest niewskazana (bo wtedy zamykasz lasy, i krzyczysz że PO to chciało prywatyzować i by was chronic nie mogło XD),
@kampaaa: Dokładnie, i zawsze mnie bawi, kiedy piszą o "covidianinach", podczas gdy ta nazwa bardziej pasuje do ludzi, którzy mają obsesję na punkcie wirusa jak oni xD