Dajcie im trzecią dawkę bo się boją macie racje przyjmujcie wszystko co koncerny farmaceutyczne chcą wam dać by na was zarobić to na pewno dla waszego zdrowia co nie?
to, że teraz będzie można pozbawić nieszczepionych wstępu do tego typu miejsc, bez uprzykrzania życia normalnym ludziom ¯_(ツ)_/¯
@Entelechia: Won do budy. Jesteś taki sam jak ci pisowcy a nawet gorszy bo lubisz łamanie podstawowych praw człowieka. Na szczęście, przeciwko takim jak ty jest konstytucja.
@Killson: Jezeli od drugiej fali mam to w pompie? Zyje jak dawniej, maseczki nie zakladam nawet w sklepach. Zaszczepiony jestem. To w koncu jestem szur czy covidian?
źródło: comment_16273244660vC4RfpRYBXzjUrAZWVoVH.jpg
Pobierzźródło: comment_16273293998nLlmZWQlHMmortUaQNZvc.jpg
Pobierz@Entelechia: Ale nikt im nie zabroni się spotykać w miejscach innych niż bar.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Entelechia: Mimo że się zaszczepiłem, wolę się bawić z tymi antyszczepami na domówkach, widząc do jakiego p---------a od rzeczy covidianie są zdolni.
@Entelechia: Won do budy. Jesteś taki sam jak ci pisowcy a nawet gorszy bo lubisz łamanie podstawowych praw człowieka. Na szczęście, przeciwko takim jak ty jest konstytucja.
Komentarz usunięty przez autora