Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 432
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vin42: ja tam się cieszę xD nie mam obowiązku nikomu kibicować, jedyne co mnie z nią laczy to że oboje się urodziliśmy w tym samym kraju - czyli de facto nic mnie z nią nie łączy. A jej p----------e wypowiedzi mnie w-------y więc mam prawo cieszyć się z jej porazki i tyle. Sędziowie wyrazili swoje zdanie i nie podzielają twojego xD

Nie jestem katolikiem więc nie muszę jej kochać xD
  • Odpowiedz
lewica ¯\(ツ)/¯

Główny punkt ich programu to pluć na swój naród

@MikiGRU: Czyli ty szanujesz np. Jaruzelskiego i Kiszczaka bo to twój naród, prawda? xD Trynkiewicza też? Klepacka mieści się gdzieś pomiędzy
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vin42: To ta kretynka, co kompromitowała Polskę, ak wyskoczyła z żalem do świata, nie widząc, co znaczy po angielsku gender, ale na wszelki wypadek "walcząca z lewactwem"?

Ja p------e. Że też tacy tępi ludzie reprezentują kraj.

@NiespodziewanaRiposta: ośmieszyła się tym że zaczęła wypisywać na temat aborcji gdzie powinna zająć się sportem. A to że nie wie co to jest gender to już chyba nikt normalny nie łapie się
  • Odpowiedz
@LostTranslation: nie inne poglądy cwaniaku, tylko ludzi w-------ą popierające całkowity zakaz aborcji jednostki. Jak nie rozumiesz dlaczego Polacy się o to w-------ą to zapraszam do Ugandy, czy innej Czeczenii i tam ciesz się z całkowitego zakazu aborcji, ateizmu, czy innych rzeczy.
  • Odpowiedz
@celulozy: WIĘKSZOŚĆ obraża. Ona jest za całkowitym zakazem aborcji. Mam nadzieję, że się utopi na tych zawodach. Serdecznie życzę jej jak najgorzej i każdemu kto popiera prawo rodem ze średniowiecza w Kongo.
  • Odpowiedz