Aktywne Wpisy

Ytarka +99
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +606
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

#lewackalogika #bekazlewactwa #tokio2020
źródło: comment_1627241792s8fl6Nza3kpxNr8Cutem4q.jpg
PobierzTo są właśnie inne poglądy.
Wyjazd z tą agresją zielonka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@celulozy: Weź oddzielaj sport od kwestii światopoglądowych.
życzysz mi chorych dzieci bo kibicuje komuś nie zastanawiając się co pisze na twitterze, upadek człowieczeństwa
@LostTranslation: Co to za prymitywne obrządki plemienne? Mam wspierać kogoś kim gardzę za jej zachowanie tylko dlatego że jest z tego samego plemienia? Co to kurde? Afryka?
@Jaskier: no oczywiście nikt ci nie każe kibicować
@Der_Liebhaber_der_Lebkuchen: Ale to jest poziom samej zawodniczki która w swoich wypowiedziach również prezentowała ten sam poziom.
@Der_Liebhaber_der_Lebkuchen: Ale nikt tego nie robi pod imieniem i nazwiskiem tylko w internecie na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Chociaż tyle rigczu tu mają w przeciwieństwie do Klepackiej
@mroznykasztan: Nie. Bycie reprezentantem kraju to całokształt i wyników sportowych jak i również zachowania. Takie osoby powinny być wzorem dla następnych pokoleń, które dorastają wpatrzone w ich sylwetki. Nie mam zamiaru kibicować komuś, kto nie reprezentuje chociażby minimalnej ogłady.