Wpis z mikrobloga

Czy oni własnie napisali, że tylko 6% wszystkich zapisów na studia to byli obcokrajowcy, a oni tymczasem stanowią na niektórych kierunkach ponad połowe zajętych miejsc? Co za debil siedzi tam na social mediach i sabotuje tych idiotów niekorzystnymi dla nich statystykami od środka? XD
#uam #studia #polska #studbaza
Landekx - Czy oni własnie napisali, że tylko 6% wszystkich zapisów na studia to byli ...

źródło: comment_1626962227jSKWS707YvqrKr8de2W6hr.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Landekx:
Nie żebym komuś złorzeczył, ale w mojej opinii polscy studenci dadzą tym Ukraińcom popalić podczas roku akademickiego. Władze uczelni prowokują otwarty polsko-ukraiński konflikt na własnym podwórku. Zwykli kretyni bez wyobraźni.
  • Odpowiedz
Nie wiem, j---e mnie to. Gownoafera. Ciekawe czy w druga stronę mówią to samo w UK po generacji Olivierkow, Brajankow i innych Claudii
  • Odpowiedz
Nie wiem, j---e mnie to. Gownoafera. Ciekawe czy w druga stronę mówią to samo w UK po generacji Olivierkow, Brajankow i innych Claudii

@kseroboy: rozpędz sie i jebnij baranka w ściane, nie ma dla ciebie ratunku
  • Odpowiedz
@woligater123: A po co mi ratunek? Nie do końca rozumiem. Nie moja rekrutacja. Czym ja mam się przejmować? Już rocznika o rok wstecz pracodawcy nie chcą przyjmować. Studia skończyłem x lat temu, a przynajmniej te pierwsze. Skończyłem również licencjat na Ukrainie. Dlatego nie dam sobie wmówić tych szablonowych postów.
  • Odpowiedz
@Boniekk: Klasyczny przykład liberalizmu, który nie bierze jeńców xD W końcu zawsze znajdzie się ktoś bardziej liberalny od Ciebie, a jeżeli się nie dostosujesz, to zostaniesz faszystą.
  • Odpowiedz