Aktywne Wpisy

Saddog +6
Napisałem to co na obrazku do koleżanki która mi się podoba. To miał być początek flirtu, wyjścia z sfery koleżeńskiej, z friendzonu...
Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.
I nagle ghosting... Jakie to
Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.
I nagle ghosting... Jakie to
źródło: 1000003020
Pobierz
Jaadammm +92
źródło: FB_IMG_1734269855136
Pobierz

Witam serdecznie,
Może ktoś kupował nowe #auto i podzieli się jak wyglądało, czy jakiś rabat od katalogowych cen, jak obsługa zakupową.
Sam chcialbym #seat arona, #subaru xv i tego typu.
Fajnie jak byłby to automat.
Qrcze podoba mi się #citroen C4
Dla lepszego zasięgu, może ktoś pracuje #wroclaw
#skoda #volkswagen #samochody #hyundai #kia #peugeot #renault #opel #toyota #mercedes #nissan #suzuki
Ostatnio kupowałem w 16r, chciałem i30, opla astre sprzedał nam Pan w salonie na karkonoskiej lecz wszystko zepsuła Pani od kredytów, skończyło się na zakupie Seata Leona, więc jak widać to co chce nie zawsze się kończy tym co kupię.
Ewentualnie jak finansujesz to przed odbiorem podpisujesz umowę leasingową/kredytową.
@Znowmuszewymyslec: Akurat ten samochod jest dosc slaby, ale przy zakupie jest spory plus. Nie ma konfiguratorow, wybiersza tylko wersje i kolor, zwykle jest w ciagu tygodnia do odbioru (chyba, ze musza zamowic to jestes tak samo w dupie).
Łaj??
Jest taki boom na nowe auta?
I o której marce piszesz
Doradca wyśle Ci kilka ofert i się decyduj. Moje auto było już zarejestrowane przez salon więc deFacto jestem drugim właścicielem, ale wydane było oczywiscie z magazynu nówek, 3km przejechane.
Dzwoń do handlowca i niech sypie ofertami a nie pytaj na wypoku :).
Komentarz usunięty przez moderatora
Dzięki za odp,
Ale tak jak pisałem w 1 poście.
Poprzednio i30 wyjechałem Leonem,
Teraz miałabyc arona lub podobne, a w piątek odbieram peugeot 308.
Dłuższa historia z 308
Szukałem też roczne z licytacji bankowych i trafiłem na taki przypadek i pojechaliśmy do salonów po Wrocławiu.
W Seacie, najlepsze jak usłyszałem od Pani z salonu, że ona leasingu konsumenckiego nie robiła i aby zrobić samemu przez internet ( witki mi opadly i wyszedłem) czas oczekiwania 4 m-ce, a na miejscu tylko silnik 1.0
Wracając, zajechaliśmy do peugeot (tak aby ślubna usiadła, bo godziny oględzin z licytacji pokrywa