Aktywne Wpisy

pss8888 +743
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)

źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +60
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.
I nagle ghosting... Jakie to kur*a przykre... Ale wiedziałem że tak będzie! Nie może być tak żebym miał dziewczynę i był przez chwilę szczęśliwy i spokojny. Moim przeznaczeniem jest #samotnosc
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
źródło: 1000003020
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie pisałem do niej (wiem od dawna, że tego się nie robi). Jednak jest szansa że ją spotkam osobiście. Co robić? Kręci mnie niesamowicie bo i figurę ma prawie modelki i jest super inteligentna.
tą wiadomością ze screena wyskoczyłeś z friendzona w nieznamysięzone
By zobrazować Ci to lepiej: większość mężczyzn czai się miesiącami do kobiety, mając mentalność snajpera, jednocześnie ustawiając się w pozycji kolegi/przyjaciela. Jak myślisz, jaka będzie jej reakcja gdy w końcu
Jakby jej się podobał, to inaczej by na taki tekst zareagowała ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Taka smutna prawda