Aktywne Wpisy

Tyrande +338
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +85
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.
I nagle ghosting... Jakie to kur*a przykre... Ale wiedziałem że tak będzie! Nie może być tak żebym miał dziewczynę i był przez chwilę szczęśliwy i spokojny. Moim przeznaczeniem jest #samotnosc
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
źródło: 1000003020
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie pisałem do niej (wiem od dawna, że tego się nie robi). Jednak jest szansa że ją spotkam osobiście. Co robić? Kręci mnie niesamowicie bo i figurę ma prawie modelki i jest super inteligentna.
tą wiadomością ze screena wyskoczyłeś z friendzona w nieznamysięzone
Jakby jej się podobał, to inaczej by na taki tekst zareagowała ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Taka smutna prawda