Wpis z mikrobloga

Napisałem to co na obrazku do koleżanki która mi się podoba. To miał być początek flirtu, wyjścia z sfery koleżeńskiej, z friendzonu...
Zdecydowałem się na ten krok po 2 miesiącach znajomości. Miałem problemy z oceną jej stosunku do mnie. Od początku wydawało mi się to podejżane że hot dziewczyna chce ze mną pisać i czasami się spotykać. Pisałem już o tej relacji więc nie będę się powtarzał.

I nagle ghosting... Jakie to kur*a przykre... Ale wiedziałem że tak będzie! Nie może być tak żebym miał dziewczynę i był przez chwilę szczęśliwy i spokojny. Moim przeznaczeniem jest #samotnosc
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Saddog - Napisałem to co na obrazku do koleżanki która mi się podoba. To miał być poc...

źródło: 1000003020

Pobierz
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@Saddog: Myślę że znalazła sobie dobry "powód" do zerwania kontaktu. Byłem tylko towarzystwem do zabicia nudy. Kiedy okazało się że chcę czegoś więcej, to już mnie nie potrzebuje.
  • Odpowiedz
@Saddog: a co było wcześniej? XD na co zasłużyła? Ale te trzy kropki to trochę śmierdzą albo boomerem albo desperacją, zwłaszcza jak pierwszy raz piszesz w takim wannabe seksualnym kontekście xD cóż, ostatnie co teraz rób to pisz do niej. Niech s-------a (i mówię to jako baba)
  • Odpowiedz
  • 0
@taktomojekonto: może być ta desperacja. Nie powiem, jestem wyposzczony. Bałem się że lada chwila będę w friendzone... Trudno mi wyczuć ten moment, kiedy zagadać do dziewczyny.
Nie pisałem do niej (wiem od dawna, że tego się nie robi). Jednak jest szansa że ją spotkam osobiście. Co robić? Kręci mnie niesamowicie bo i figurę ma prawie modelki i jest super inteligentna.
  • Odpowiedz
@Saddog: eh byczq jak to co piszesz to prawda to zapomnij już o niej xd jakby była Tobą zainteresowana to już dawno byś o tym wiedział, a tak to Ty już dawno byłeś we friendzonie
tą wiadomością ze screena wyskoczyłeś z friendzona w nieznamysięzone
  • Odpowiedz
@Saddog: łobaben, aż będę musiał rozchodzić tą żenadę. Darmowa lekcja: nie startuj z takimi tekstami do kobiety, jeśli w relacji nie ma elementu napięcia seksualnego. Jest, a raczej już była, Twoją zwykłą koleżanką i wyskakujesz do niej z takim podtekstem.
By zobrazować Ci to lepiej: większość mężczyzn czai się miesiącami do kobiety, mając mentalność snajpera, jednocześnie ustawiając się w pozycji kolegi/przyjaciela. Jak myślisz, jaka będzie jej reakcja gdy w końcu
  • Odpowiedz