Wpis z mikrobloga

Jest taki gosc ktory produkuje z opon rozne rzeczy do ogrodu, stoły i takie podobne rzeczy, szukał inwestora. Nie wiem kto by chcial to kupowac ale stol z krzesłami do warsztatu samochodowego zrobił ciekawy. Mnie opony nie przekonują
  • Odpowiedz
@phoropter czy sztuka z opon jest zajebista? To kwestia do dyskusji :D mnie odrzuca, ale mogę Ci powiedzieć, że jeżdżąc rowerem mnóstwo tego w małych mieścinach albo wioskach. To coś w stylu podkładów kolejowych. Niby można to dobrze wykorzystać i może wyglądać, ale nie jest ani to zdrowe ani ekologiczne.
  • Odpowiedz
@slabyslabek: Nie jest zdrowe? A co Ty to jesc zamierzasz?xD Nie jest ekololgiczne? To lepiej juz plastikowa figurke psa z Chin przy bramie postawic xD
Wiadomo, kazdy ma swoje gusta. No ale nigdy bym nie pomyslala, że można być aż tak kreatywnym, żeby z opony zrobić łąbedzia xD
  • Odpowiedz
@phoropter krasnale, klasyg tak samo jak lwy na bramie XD ale jeden projekt przebija wszystkie. Jak byś jechała z Nowego Dworu Mazowieckiego do Wawy prawą stroną Wisły, kierując się na Jsbłonną to zaraz za NDM znajduje się moja ulubiona chińska chata. Właściciel miał polot XDD

Drugą rzeczą, którą uwielbiam są te małomieścinowe domy w stylu kostki z tłuczeniem na elewacji. Zawsze zastanawiało mnie skąd można ogarnąć takie p------e ilości tłucznia XD
slabyslabek - @phoropter krasnale, klasyg tak samo jak lwy na bramie XD ale jeden pro...

źródło: comment_1626726994HsfZbssgGsuYpdCEy2tWSP.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz