Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
@TragiKomediant: może troszeczkę coś znaczył jak się kręcił przy K44 w latach '90, ale dzisiaj? Od Ciebie usłyszałem o nim pierwszy raz od dobrych 10 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Landmark: regularny gość w porannym programie Rachonia. Jest chyba ze 2-3 razy na tydzień. Ciekawi mnie czy dostaje pieniądze za pieprzenie tych swoich kocopołów.

Swoją drogą - on zawsze był taki twardogłowo-prawicowy?
  • Odpowiedz
@TragiKomediant: @bla_bla_bla: @goferek: po 1 z tego co kojarzę daleko mu do pisu, po 2 zamknąć mordę gimbusy i z szacunkiem do Wujka. Jak on rozkręcał rap scenę w Polsce to wchodziliście na dywan po drabinie. Duo z CNE, Viva, GibGibbon sklad, featy. Kazdy golubi w środowiskui i miał dużo do powiedzenia jak to się wszystko mocno kręciło.
  • Odpowiedz
po 2 zamknąć mordę gimbusy i z szacunkiem do Wujka. Jak on rozkręcał rap scenę w Polsce to wchodziliście na dywan po drabinie

@rmk93: napisał człowiek, którego nick sugeruje że urodził się w 93 roku :D Już są wakacje w szkole?
  • Odpowiedz
@TragiKomediant: heh Wujasss :) dłuższy temat i nie tak płytki jak kolekty wyzej .. skillowo słaby ale on to wie , ikoną rapu w Polsce jest , ale nie wiedziałem ze teraz pisowiec (,).
  • Odpowiedz