Aktywne Wpisy

shaleniska +2
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

WielkiNos +71
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Stronka na której możecie porównać sobie różne opcje wrzucenia kapitału na Terra, korzystając z Luny, Mirror.finance oraz Anchor.protocol - od stakowania Luny po wrzucenie UST na Anchora, aż po takie konstrukcje, jak pożyczenie UST pod zastaw bLuny, a potem wrzucenie UST do depozytu na Anchora.
Wszystkie opcje są bardziej szczegołowo opisane poniżej, razem z potencjalnymi ryzykami (upłynnienie pożyczki, gdy kurs Luny pójdzie w dół, nietrwała strata przy LP, Slashing):
https://anchor-simulator.com/about
#kryptowaluty #luna
źródło: comment_1626260329GbYfEpb6Z6i2csYgFNRcjc.jpg
Pobierz@CzulyTomasz: Spoko jak się wpisze minus 80% na altach to już nie ma takich fajnych gainsów.
Przy bardziej kombinowanych opcjach, to faktycznie jest duże ryzyko. Przy ostatnich spadkach Luna dostała mocno w dupę, było właśnie jakieś -80%, więc jak ktoś miał w tym zastaw, to łatwo było o upłynnienie.