@Nutaharion: poszukam, oststnie kupiłem te pachnące czerwone, po 5 złoty. Na 4x5 wpadły 3x5zl. Właśnie teraz na weekendzie je miałem zamiar wymienic na kolejne z tej serii no ale może poszukam tych różowych
@DamianooTrucker: w weekend pojeździłem po okolicy Gliwic i udało mi się dostać z 20 sztuk więc na Śląsku na pewno powinno być więcej. Pamiętam, że będąc przejazdem w Rudzie Śląskiej też w jednej z Żabek dostałem sprzyjające zdrapki ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: nadal jest prawie 50% nakładu w sprzedaży i połowa nagród głównych. Na obecną chwilę w ogóle mnie ona nie interesuje. Są ciekawsze zdrapki ( ͡°͜ʖ͡°)
@Nutaharion: Już po Twoim poprzednim wpisie próbowałem szukać tej zdrapki, ale nigdzie nie ma. Zresztą mapa to potwierdza - zachodniopomorskie puste ( ͡°ʖ̯͡°)
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: Aaa xD Ogólnie fajna gra ale mam wątpliwości co do głównej wygranej. Wydaje mi się, że to 5 000 zł będzie niedługo naprawdę niewielką kwotą. Inflacja szaleje. Ale ogólnie pomysł z rozbijaniem głównej wygranej na 20 lat po 5 000 zł miesięcznie to taki fajny długoletni spokój ducha.
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
@DamianooTrucker: w weekend pojeździłem po okolicy Gliwic i udało mi się dostać z 20 sztuk więc na Śląsku na pewno powinno być więcej. Pamiętam, że będąc przejazdem w Rudzie Śląskiej też w jednej z Żabek dostałem sprzyjające zdrapki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: nadal jest prawie 50% nakładu w sprzedaży i połowa nagród głównych. Na obecną chwilę w ogóle mnie ona nie interesuje. Są ciekawsze zdrapki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozumiem, że chodzi o kolor zdrapki ze zdjęcia? bo jednak dla mnie to nie jest fiolet, a bardziej czerwony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: Aaa xD Ogólnie fajna gra ale mam wątpliwości co do głównej wygranej. Wydaje mi się, że to 5 000 zł będzie niedługo naprawdę niewielką kwotą. Inflacja szaleje. Ale ogólnie pomysł z rozbijaniem głównej wygranej na 20 lat po 5 000 zł miesięcznie to taki fajny długoletni spokój ducha.