@winsxspl: nie tylko. Idziesz do sklepu. Na polska A - rodziny z dziećmi. Polska B - 9 rano, a tam już ktoś z harnasiem stoi. I to najczęściej nie stary pijak 45+, tylko ktoś młody. Mentalność zwierząt
"Dzieci jak w krajach 3 świata, brudne, zaniedbane. I to wszystko w środku cywilizowanej europy.
Co 2 człowiek palec w nosie i szuka tam szczęścia, zdanie bez rzucenia bluzgi to zdanie stracone. To się powinno zaorać i oddać ukrainie, bo i tak pożytku nie ma" A najlepsze, że jeszcze z domu nie wyjechałeś xD
Idziesz do sklepu. Na polska A - rodziny z dziećmi. Polska B - 9 rano, a tam już ktoś z harnasiem stoi. I to najczęściej nie stary pijak 45+, tylko ktoś młody. Mentalność zwierząt
@kenshin985: tak, tylko picie w miejscu publicznym jest zakazane prawnie, a puszczanie się nie panie przegrywku XD. Jak zwykle szybciej zgasł niż się zaświecił XD
@Krejziismylife: Wszedłem na profil, żeby zobaczyć z kim mam do czynienia. Akurat wydała mi się zabawna ta odpowiedź, nawet nie czytałem czego dotyczyła ( ͡°͜ʖ͡°) Nie traktuj tego w sposób, że się nie zgadzam z tym co napisałeś. Natomiast nie rozumiem tego przekonania, że ludzie na wschodzie są niezadowoleni z życia. Sam jestem mega zadowolonym mieszkańcem podkarpacia i moi znajo... a no tak, nazwałeś
@Krejziismylife: może w powiatach. Rzeszów jest normalnym rozwijającym się miastem. A podkarpacka młodzież z gmin i dziur wyjeżdża studiować do Krakowa, Poznania czy Warszawy xd o wiele gorzej wygląda lubelskie czy powiaty w Małopolsce
@kenshin985: tak zgadza się, autostradami jeżdżę szybko, a w miejscach gdzie jest niebezpieczeństwo jak człowiek czyli wie, że może ktoś mi wybiec pod koła. Kultura jazdy na wschodzie to całkiem wyższa szkoła jazdy. Wpychanie sie na autostradach pod maskę - klasyka na wschodzie
Kraków to ostatnie w miarę normalne miasto
Idziesz do sklepu. Na polska A - rodziny z dziećmi. Polska B - 9 rano, a tam już ktoś z harnasiem stoi. I to najczęściej nie stary pijak 45+, tylko ktoś młody. Mentalność zwierząt
Co 2 człowiek palec w nosie i szuka tam szczęścia, zdanie bez rzucenia bluzgi to zdanie stracone. To się powinno zaorać i oddać ukrainie, bo i tak pożytku nie ma"
A najlepsze, że jeszcze z domu nie wyjechałeś xD
@Krejziismylife: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1626194166qyTzTI337GY9D7LGxQKsTJ.jpg
PobierzJak zwykle szybciej zgasł niż się zaświecił XD
Nie traktuj tego w sposób, że się nie zgadzam z tym co napisałeś. Natomiast nie rozumiem tego przekonania, że ludzie na wschodzie są niezadowoleni z życia. Sam jestem mega zadowolonym mieszkańcem podkarpacia i moi znajo... a no tak, nazwałeś
Kultura jazdy na wschodzie to całkiem wyższa szkoła jazdy. Wpychanie sie na autostradach pod maskę - klasyka na wschodzie
źródło: comment_1626208875l1bDz5oyV9fJQPYrWXxxls.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Całe podkarpacie i część małopolski. Cywilizacja kończy się na wiśle