Wpis z mikrobloga

• 287
Jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza

Pamiętaj #cuckold dzie młody
Przyszła matka twego dziecka może być fleją i brać udział w orgiach. Spróbuj coś pisnąć to będzie wtedy #pieklokobiet

#polska #p0lka #julka #lewackalogika #bekazlewactwa #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
juzwos - Jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ...

źródło: comment_1625898845J4AycXC3BNnQHTGRelXOmp.jpg

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 559
@juzwos nikt nie powinien byc na czyjes zawolanie, co do reszty to tak, moze robic co chce, ale moze byc ciezko ze znalezieniem stalego partnera :d
  • Odpowiedz
@juzwos: No pewnie, że mają prawo do tego wszystkiego. Mają też prawo do samotności... facet ma prawo nie chcieć zadawać się z taką kobietą.
Proste.
  • Odpowiedz
@juzwos: Prawda, mogą wszystko z tej listy, jak zarobią same na siebie to mogą. W przypadku "zewnętrznego źródła finansowania" ich "kontrahent" może postawić jednakowoż inne warunki kontynuowania współpracy ;).
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
Dokładnie, mają prawo i my mamy prawo mieć je w dupie. Niech tam wezmą sobie następnego kota :D
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 67
@juzwos: przecież tu nie chodzi o pochwałę takich zachowań, tylko o gadanie co kobiecie wolno/przystoi a co nie. Konkretnie to że każdy ma prawo być takim jakim chce bez słuchania że kobieta/facet powinien to czy tamto. I prawo do bycia szmata jak któraś ma taki plan na siebie się w tym zawiera ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@juzwos jasne, że mają prawo. Ja mam jedno pytanie, kto tego im zabrania? Ta czerwona błyskawica miała sens na początku, a teraz nie ma sensu jak wszystkie te ciemnostwory powychodziły z zakamarków ciemnych ulic i chcą walczyć o coś co i tak mają na wysiągnięcie ręki bez zbędnego p---------a.
  • Odpowiedz
@juzwos: Mogą, ze wszystkimi konsekwencjami takich czynów, jak problemy wynikające z braku higieny, możliwość zajścia w ciążę z nieznanym partnerem, toksyczne i patologiczne środowisko mogące generować p-----c, brak chętnego partnera do zadawania się z taką kobietą.

I te konsekwencje to nie wina mężczyzn, tylko wina decyzji tej kobiety.
  • Odpowiedz
golić się też nie muszą

@arczer: Jak bardzo musiał zostać podbity kontrast na tym zdjęciu, żeby można było zauważyć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@juzwos oczywiście ma prawo robić to wszystko tylko niech potem nie robi pikachufejs.png jak ktoś ją nazwie niekulturalną, zapuszczoną, agresywną, brudną, leniwą ku#wą.
(w ogóle nie umieć gotować w tych czasach to już oznaka problemów z głową)
  • Odpowiedz