- Ty, Adam, słyszałeś coś o nadchodzącej 'biggest update yet'? Jason Schreier pisał do mnie czy potwierdzam. Mówi, że ludzie na internetach już szampany chłodzą... - Marcin, ale oni chyba nie mówią o tej małej reklamie na facebooku z okazji powrotu gry do PSstore...? Przecież chyba każdy zrozumiał, że to chodziło o naprawę gry na konsole, gdzie przebudowaliśmy kod od nowa, żeby działało jako tako... Chyba nikt nie oczekuje, że na dniach ma wyjść nowy patch/dlc! - A ten testing branch co wleciał? Ludzie piszą, że jest ogromnych rozmiarów i w ogóle? - A bo odkryliśmy bug w formacie plików audio, który przy pewnych ustawieniach sprawiał, że źle działało audio i środkowy kanał dźwięku. Trzeba było przekompilować wszystkie wersje dubbingowe i je reuploadować. Ale to kolejna naprawa drobnego bugu występującego u niewielkiego procentu graczy... To nie oznacza żadnych duży zmian w grze... - To idź i ty się tłumacz, bo ludzie piszą, że pociąg hajpu dał sygnał do odjazdu. Ja p------e.
@pan_warell: Bez przesady, tacy głupi to nie są. xD Według mnie to jest próba zdobycia klientów wśród tych, którzy nie interesują się za bardzo cyklem życia (w tym przypadku stagnacją) gry i chętnie zagrają jak gra się rozbuduje, dojdą fajne nowe rzeczy i zostaną poprawione bugi. I zapewne tak celuje marketing CDP. Myślisz, że ktoś zweryfikuje co wprowadziły patche do 1.23 włącznie? Nie, pewnie klient gdzieś wbrew woli przeczytał, że
Widziałem tą reklamę xD taki wielki patch miał być, myślę super może w końcu gra grywalna, napis "sprawdź co się zmieniło" klikam w reklamę by się dowiedzieć co dodali aby spełnić obietnice które nam dali. I co? I nic. XD od razu sklep by kupić grę, 0 informacji że coś się zmieniło, na kij takie reklamy robić...
Jakim cudem materiał wybuchowy rozdupcył szynę a praktycznie nie ruszył podkładu nie mówiąc o zrobieniu jakiegoś małego chociaż krateru w kamykach pod spodem?
- Ty, Adam, słyszałeś coś o nadchodzącej 'biggest update yet'? Jason Schreier pisał do mnie czy potwierdzam. Mówi, że ludzie na internetach już szampany chłodzą...
- Marcin, ale oni chyba nie mówią o tej małej reklamie na facebooku z okazji powrotu gry do PSstore...? Przecież chyba każdy zrozumiał, że to chodziło o naprawę gry na konsole, gdzie przebudowaliśmy kod od nowa, żeby działało jako tako... Chyba nikt nie oczekuje, że na dniach ma wyjść nowy patch/dlc!
- A ten testing branch co wleciał? Ludzie piszą, że jest ogromnych rozmiarów i w ogóle?
- A bo odkryliśmy bug w formacie plików audio, który przy pewnych ustawieniach sprawiał, że źle działało audio i środkowy kanał dźwięku. Trzeba było przekompilować wszystkie wersje dubbingowe i je reuploadować. Ale to kolejna naprawa drobnego bugu występującego u niewielkiego procentu graczy... To nie oznacza żadnych duży zmian w grze...
- To idź i ty się tłumacz, bo ludzie piszą, że pociąg hajpu dał sygnał do odjazdu. Ja p------e.
#cyberpunk2077
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@pablo397: To jest w sumie najlepsze podsumowanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)