Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

jmuhha 0
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz

Już mi się nawet nie chce ich szkalować, szkoda strzępić ryja.
Verstappen 10
Norris 10
Russell 9
Gasly 9
Hamilton 8
Sainz 8
Schumacher 7
Leclerc 7
Alonso 7
Bottas 7
Perez 6
Vettel 6
Ricciardo 6
Tsunoda 6
Stroll 4
Giovinazzi 4
Mazepin 4
Ocon 4
Latifi 3
Raikkonen 2
#f1
@Green81: Tak, bo był już stiltowany po tym, jak Norris mu zrujnował wyścig. Tak to mielibyśmy dublet Red Bulla.
źródło: comment_1625490901pUIPHPhKBoVHGH17wVqI2T.jpg
PobierzCo dubletu - to dyskusja pod tytułem może byłby, a może nie, Checo nie szło wczoraj, tydzień temu również nie zdobył podium, czy to też była wina innych? Meksykanin nie jest złym kierowcą, ale wybitnym nie był nigdy. Potrafi zarządzać oponami, ma doświadczenie i stabilnie dowozi punkty. Nie musisz się ze mną zgadzać, bo to moja opinia, ale on był dla mnie zawsze takim Quick Nickiem z Ameryki Południowej.
Jeszcze raz proponuję eksperyment myślowy, który już proponowałem na tagu kilkukrotnie i wciąż nie dostałem odpowiedzi - wyobraź sobie, że Perez postanawia nie odpuszczać i nie ucieka w żwir. Czy serio jesteś na tyle odrealniona, że uważasz, iż wypadek byłby wtedy winą Pereza, po tym jak Norris by go bezceremonialnie staranował w
źródło: comment_1625492778QDDWIUHOS9AjrF7NJhmZY9.jpg
Pobierz@Janusz_sundajski: To akurat dużym wyczynem nie było biorąc pod uwagę że z nowym silnikiem Merca Russell w kwali miał rekordy minisektorów na prostych.