Wpis z mikrobloga

@BlackpillNaCalego: nie przepadam za łysymi klatami u facetów, wydepilować się każdy może, ale ładny pełny i nieprzesadnie gęsty zarost na klacie jest zaje*isty ;)
Niestety nie każdy ma ładnie owłosioną klatę i niektórzy muszą się depilować
  • Odpowiedz
@EminemDiss: Brad Pitt? Bez przesady, kompletnie mi się nie podoba, ani teraz, ani jak był młody :)
Nie przepadam za łysymi klatami, ale to nie znaczy, że nie tknąłbym faceta z łysą klatą, to jest tylko jedna z tych cech, które mnie kręcą, tak samo jak kręcą mnie brązowe oczy u kobiet i facetów, ale są też i niebieskoocy którzy mi się podobają i brązowoocy, którzy mi się nie podobają
  • Odpowiedz
wychodzą, wystarczy ze pojawi sie w towarzystwie kobiet i same będą sie do niego kleić i pchać na boltza

@czarny_black: Do mnie jakoś nie wychodzą, jedynie tylko się spoglądają na mnie i czekają na moją inicjatywę. Ostatnio taką sytuacje miałem w piątek na egzaminie, połowa dziewczyn jakie mijałem się na mnie patrzyły, ale żadna nie podeszła.
  • Odpowiedz
@Jestembogaty: do mnie niejednokrotnie podbijały, ale raczej na jakis impezkach typu domówka czy w plenerze lub jak byłem u jakiś znajomych. Na egzaminie(hmm to było dawno) to jak mnie znały wtedy podbijały albo jak piszesz gapiły się lub uśmiechały
  • Odpowiedz