Wpis z mikrobloga

@Darson666 główny powód takiego stanu rzeczy jest taki, że KFC mocno oszczędza na pracownikach. Ten kto ci robił tą kanapkę najprawdopodobniej musiał równocześnie wykładać towar, smażyć frytki, robić burgery i sprzątać xD
  • Odpowiedz
@djtartini1: To jeszcze zależy gdzie i kiedy - czesc PH dalej robi swoje ciasto na miejscu i naprawde szkoda ze chca je w calosci zamienic na mrozone, bo w porownaniu do robionego na miejscu jest beznadziejne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@dam115: to u mnie dla porównania Hot wingsy są robione chyba w za niskiej temperaturze oleju, ta panierka nasiąka tłuszczem...
Ile już ważysz kolego na tych hotwingsach ?
  • Odpowiedz
@Darson666: za tą cenę to wole; suchą świeżą bułkę, kiełbache i ogórek małosolny, albo kiszony, albo buła z smalcem z cebulką i do tego taki ogórek małosolny :)) ale to kwestia smaków :), smaka sobie tylko zrobiłem :( ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz