Aktywne Wpisy

JPRW +38

na rozmowie o prace usłyszałem że na projekcie są zapytania SQL na kilkaset linii.
dopiero teraz mi się to przypomniało i zastanawiam się czy się wtedy przesłyszałem czy faktycznie ktoś robi takie potworki xd
spotkaliście się z czymś takim? brzmi jak zajebisty anty-pattern
#programista15k #bigdata #sql #programowanie #datascience
dopiero teraz mi się to przypomniało i zastanawiam się czy się wtedy przesłyszałem czy faktycznie ktoś robi takie potworki xd
spotkaliście się z czymś takim? brzmi jak zajebisty anty-pattern
#programista15k #bigdata #sql #programowanie #datascience

Ja p------e, "longer" z KFC XDDD wstydu nie mają xD
Zdjęcie z komentarzy z ich fb, w ogóle polecam tam zajrzeć bo niezłą lipę o----------ą.
Taguje też w sumie #humorobrazkowy bo śmiechłem jak to zobaczyłem xD
źródło: comment_1625156467uvwSoYTS4ts5TMwyixWP5s.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@windows95: Pizza Hut ma ciasto mrożone z jednej fabryki bodaj z Holandii, może jest i dobre ale w Holandii.
Do reszty jedzenia, którym się żywiłem w tamtych dniach mam pełne zaufanie, bo w---------m nawet lekko nieświeże produkty.
@BrzozaCC: nie bez powodu napisałem o nóżkach kentucky bo mówię o sytuacji w której zamawiam kubełek z pałkami kurczaka i jest to nawet wyraźnie napisane na paragonie. Z resztą w lokalach często jest napisane gdzieś na tam na tych reklamach „nóżka kurczaka kentucky” a czasem „kawałek kurczaka kentucky” co robi istotna różnicę ale w KFC nie pilnują tego przy robieniu
Komentarz usunięty przez autora
@Gustavo_Fring: Dlaczego?