Aktywne Wpisy

MonazoPL +108
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
nocne_zwidy +140
Wszystkie kobiety są piękne ale polki to już przesądziły xD
#p0lka #heheszki #c-----------t #rozowepaski
#p0lka #heheszki #c-----------t #rozowepaski
źródło: 1000001804
Pobierz

Odchodzę od zmysłów. Dzisiaj poraz kolejny daremnie próbowałem przekopiowac dane ze starego telefonu do nowego. Próbowałem narzędzia phone clone i smart transfer.
Przekopiowało się elegancko, ale z jedną rzeczą nie mogę dojść do ładu: daty zdjęć. Wszystkie mi się kopiują z dzisiejszą datą. A mam ich mnóstwo. Zarówno zdjęcia z aparatu, jak i w folderze download a także zdjęcia z whatsappa. Wszystko to z dzisiejszą datą.
Czy jest jakiś sposób, żeby to przekopiować z zachowaniem dat? Próbowałem kopiować po kablu za pomocą komputera, ale nie ma szans. Nowy telefon nie pozwala zapisywać w folderze downloads ani DCIM, ani w folderze Whatsapp. A to r---------a mi jakikolwiek porządek chronologiczny.
Drugi tydzień się z tym jebię i nie jestem w stanie znaleźć rozwiązania. Jak ktoś poda mi rozwiązanie które zadziała, to zamówię mu pizzę na mój koszt, jak słowo daję. I to dużą. Z góry dzięki za propozycje.
#android #telefony #pytaniedoeksperta
@humpf: Tej kurdens zaprzągłeś cały wykop do rozwiązywania problemu, to chociaż napisz co to za apka była.
Inna rzecz, że szybciej zapisać i przerzucić 1 plik, rozpakowując go w miejscu docelowym, niż setki plików
pickę odpuszczam, zimna by doszła, toteż zainwestuj w np. piwsko i smacznego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)