Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +589
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +7

Ku#wa Mirki it's over dla chłopa. Nie widzę już żadnych perspektyw na własne mieszkanie. Zwykły króliczok w bloku to już cena pół miliona. Jak młody człowiek może się dorobić takich pieniędzy!? Mnie, gościa po studiach pracującego w międzynarodowej korporacji nie stać na skrawek ziemi żeby sobie tam postawić namiot i krzak do srania a mój dziadek za pensje bauera w NRD wybudował ogromny dom dla 3 rodzin. Pech chciał że za jego lokalizacje wybrał zabitą dechami wiochę gdzie obecnie szczyt kariery to praca w sklepie albo lokalnym MOPSie. Nie ma tam pracy, nie ma tam młodych kobiet bo każda wyjechała na studia. Obecnie płace januszowi za wynajem 1700zł. Jak sobie policzyłem to od początku studiów zarobił na mnie już prawie 50k. Zarabiam powyżej średniej ale i tak niewiele udaje się odłożyć co miesiąc. Ktoś powie 'poczekaj chwilę, podniosą stopy to ceny spadną'. Wielkie ku#wa dzięki za taką pomoc. Klitka w bloku zamiast pół miliona zejdzie do 450k a ja zamiast raty 1,5k będe płacił 2,5zł i wegetował przez następne 25 lat o ile oczywiście uda się na wkład uzbierać. Przecież to jest k--w@ jakiś horror..
#nieruchomosci
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d6e787687918000a21635a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua