Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
jatutylkopacze +189
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz

źródło: comment_1624697006lOVYDenY1HAwNGKyipLVXi.jpg
Pobierz@gorszy_koniec_ukladu_pokarmowego: wsiadasz do tego od razu zapakowany w plastikowy worek, potem prosto do śmieci.
@suqmadiq2ama: gdzieś czytałem, że przeciążenia były by zbyt małe żeby zabić większość osób, co najwyżej zrobiły by z człowieka niczego nie świadome warzywo.
źródło: comment_1624698000dxvPpc8oUeJj1mLTaFvoCT.jpg
PobierzWeź to lepiej usuń, bo ani tam nie ma 500 metrów, ani przeciążenie 10 g nie zabija, a żeby uśmiercić mózg niedotlenieniem musi ono trwać minimum 4.5 minuty