Aktywne Wpisy

#kultura #sztuka #heheszki
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
Rozumiecie, że gość Krzysztof Zalewski, przyznaje w wywiadzie że nie ogląda źródeł, ani nie czyta artykułów, tylko czyta UWAGA: komentarze i na tej podstawie stwierdza że taki "Trump to pajac na pasku Putina"?
Boje się pomyśleć czy decyzję o głosowaniu też podejmuje na podstawie komentarzy na wykopie. Xd.
A poza tym to z chęcią by doprowadził do impiczmentu trampa... Idąc na marsz albo
źródło: temp_file1321933196326510133
Pobierz
Nacho_Libre +8
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Cosmic Invocation Rites
New England IPA z browaru Golem. Tutaj i tutaj napisałem kilka słów o ich innych piwach. Meadows of Heaven było bardzo dobre, natomiast Soulside Journey okazało się rozczarowaniem. Nie miałem więc pojęcia, czego spodziewać się tym razem. Obawiałem się drugiego Souldside Journey, zwłaszcza że też zastosowano tutaj drożdże London Fog. Na szczęście już od samego początku było lepiej, bo p--o przywitało mnie radykalnie chmielowym, a jednocześnie lekko owocowym aromatem, czyli tak jak lubię. P--o jest barwy złocistej i lekko opalizuje. W smaku co prawda nie było fajerwerków, ale był to na pewno korzystniejszy dla moich kubków smakowych zakup, niż Soulside Journey. Zawartość alkoholu w sam raz. Należy tutaj zauważyć też, że konsystencja, a raczej to, co wyczuwamy na języku, jest dość specyficzne, wręcz mało piwne. Ogólnie fajne p--o. Sięgnąłbym jeszcze nie raz po kolejną puszkę, gdyby nie cena.
#p--o #craftbeer #pijzwykopem #ocenpiwo
Wpis dodaję ponownie, żeby sobie zebrać wszystkie swoje oceny pod tagiem #chwedpije
źródło: comment_1624444092SljDNAOG6zdE0O3yeN3UJ8.jpg
Pobierz