@ZippyTobi: Dzięki irdzie mogę kontrolować TV, radiem i innymi sprzętami na pilot. Mogę podłączyć się do takiego pionowego tv w sklepach na których są zapętlone reklamy.
Kupujesz super tandetne telefony (budżetowce) ja wolę flagowce.
@Eskim0s: ostatni telefon jaki kupiłem to IPhone SE w 2016 roku i póki co nadal nie widzę potrzeby wymiany na nowszy, bo wszystko działa i jest płynnie. A jeszcze ma być wspierany do 2022 roku włącznie. I za to się płaci w przypadku produktów Apple, a nie za jakieś cyferki na papierze. Który producent telefonów wspiera swoje produkty przez 7 lat?
@Anoniemamowy: u mnie (pixel) działa jak ta lala, ale mam inny problem - rozwaliłem go. Taki urok szklanych telefonów. Najpierw z tyłu, teraz z przodu. No i stanąłem, przed wyborem - pixel 5 czy ip12?
Pixel 5 plusy - kompaktowy, świetnie leży w dłoni -
@Niss: Ja zmieniam telefon co 2-3 lata, stary zachowuję. Więc długa aktualizacja nic mi nie da. Prawdziwy smartfon (dla mnie) zaczyna się od 6 cali (5.5cali to minimum). Aktualny ma 6.67cali i jest idealny dla mnie.
iPhone se 2016 kosztuję dziś nawet 1200zł... to jest żart a
@Anoniemamowy a o co w ogóle chodzi? Moje Xiaomi działa bez problemów cały czas. Gdyby nie ten post to bym ciągle żył w błogiej nieświadomości, że mi telefon nie działa ¯_(ツ)_/¯
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
#ios #iphone plusuja, a reszta w-----a się dalej
Mogę podłączyć się do takiego pionowego tv w sklepach na których są zapętlone reklamy.
@Eskim0s: ostatni telefon jaki kupiłem to IPhone SE w 2016 roku i póki co nadal nie widzę potrzeby wymiany na nowszy, bo wszystko działa i jest płynnie. A jeszcze ma być wspierany do 2022 roku włącznie.
I za to się płaci w przypadku produktów Apple, a nie za jakieś cyferki na papierze. Który producent telefonów wspiera swoje produkty przez 7 lat?
Pixel 5
plusy
- kompaktowy, świetnie leży w dłoni
-
Więc długa aktualizacja nic mi nie da.
Prawdziwy smartfon (dla mnie) zaczyna się od 6 cali (5.5cali to minimum).
Aktualny ma 6.67cali i jest idealny dla mnie.
iPhone se 2016 kosztuję dziś nawet 1200zł... to jest żart a
Komentarz usunięty przez autora