Aktywne Wpisy

apeee +9
Mirko pomusz :)
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#
źródło: 698f475a76c5106459687f153f3b7a33
Pobierz
Fantomo +209
źródło: 1000019966
Pobierz

#ios #iphone plusuja, a reszta w-----a się dalej
Im bardziej skomplikowane coś (urządzenie, system) tym większa szansa na więcej błędów.
Nigdy nie odejdę od androida, ponieważ ma funkcje których nie ma ios, a je używam.
Wolę wydawać kasę na parametry, a nie na logo i słabe parametry (Apple).
@Anoniemamowy: Poco f2 pro działa bez problemu.
Jak zyc
@Eskim0s: jakie z ciekawości? Nigdy nie miałem ios i nie wiem :D
@Eskim0s: ja tam wole wydawać kasę na coś co działa, niż brandzlować się do cyferek na papierze
źródło: comment_1624346434v8LefHHSrYnrWcRLXZdUUl.jpg
PobierzMa znacznie lepszy procesor, jeden z najlepszych do dziś, a Umdigi super słaby.
Mi9 ma lepsze wsparcie.
Wyświetlacz większą rozdzielczość.
Mini jack jest na umarciu, ponieważ zdecydowana większość osób kupuję (od ostatnich 5 lat) słuchawki bezprzewodowe.
Mi9 ma