Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hustle
@LewCyzud nawet nie będę wam tłumaczył, jak Janusze byle bliźniemu zrobić na złość, nawet jakbyście mieli na tym zarobić xD ja takich chojrakom jak ty wysyłam z kancelarii przedsądowe wezwanie do usunięcia komentarza i nawet kasy nie chcą, osrani usuwają w parę godzin od odebrania listu xD
  • Odpowiedz
@hustle: napisz, ze usuniesz kometarz jak wyślą Ci pasujaca linkę i usuną złe modele z aukcji, jesli przejdzie to nie dość, ze zyskasz to jeszcze uchronisz innych przed zakupami z januszem. Swoja drogą to na allegro mam okolo 100 kupionych przesmiotow i problemy mialem tylko z tymi z kategorii motoryzacja
  • Odpowiedz
@Bomfastic nie ma u mnie mowy na zasłużonego negatywa, ale zdarzają się ludzie którzy wystawia negatywa bo zgubi się albo po tygodniu znaleźli towar gdzieś taniej, wtedy takich straszyć to sama przyjemność
  • Odpowiedz
@Jamniki2: nawet jeśli kogoś pozwiedzać no to on powie „towar był niezgodny z opisem i dałem negatywa” a sędzia na to „no racja rucham matkę sprzedającego w dodatku” i tylko kosztami obciążony będziesz xD już niejeden mi wysyłał takie przedsadowe wezwania do zawalenia konia i mu odsyłałem na jego adres to co mi wysłał wraz z kartka zeby się p--------l w łeb xD i nic nigdy z tego nie wyniknęło,
  • Odpowiedz
@hustle: allegro to jeden wielki śmietnik. Co więcej jawnie tolerują oszustów, a ich moderacja jest równie nieskuteczna jak ta wykopowa - chyba sobie z białkiem te same doovvny wypożyczają
  • Odpowiedz
@Jamniki2: bo ludzie to idioci, ale ja po paru latach prowadzenia dzialalnosci i rozmowach z prawnikiem juz mam taki zmysl szosty ktory mi podpowiada kiedy mozna podetrzec sobie dupe papierem ktory do ciebie przyjdzie a kiedy go do prawnika odeslac xD
  • Odpowiedz