Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kuriozal: może skoro proponował mi zwrot połowy wartości, to warto mu zaproponować połowiczne usunięcie komentarza? Kliknę usuń, ale nie kliknę potwierdź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@hustle: spoko do mnie kiedyś typ wydzwaniał na telefon przez pół dnia bo śmiałem napisać negatywny komentarz, a na koniec podobnie uznał ze pewnie jestem z konkurencji XD
  • Odpowiedz
@hustle: przypomina mi się akcja jak wstawilem auto do renomowanego warsztatu - m4k

Przez tydzień nie odbierali ode mnie telefonu, kamien w wodę. Pojechalem odebrałem auto, po powrocie do domu wystawiłem 1 gwiazdkę. Zadzwonili w pół godziny mimo ze już było późno. Tak mnie męczyli ze usunąłem bo nie dawali mi spokoju na telefonie. P---a jestem, a dla Ciebie szacun za prostowanie januszy.
  • Odpowiedz
Na podstawie urywków dyskusji nie jesteśmy w stanie tej sprawy ocenić.Jeżeli jednak uważasz i masz dowody, że jego działanie jest niezgodne z prawem, w dochodzeniu do swoich racji pomoże sąd.

@allegro_pl: reprezentujecie ten sam poziom co opisany janusz xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@hustle: cholera też sprzedaje na allegro ale w życiu by mi do głowy nie przyszło tak się łasić. Jakiś honor trzeba mieć. Kupujący kiedyś chciał ode mnie 6 zł rekompensaty, nie zgodziłem się, dał negatywa, Smart w p---u ale i tak miałem satysfakcję.
  • Odpowiedz
@allegro_pl a co w przypadku kiedy za wystawienie negatywa sprzedający z trzech różnych kont dał mi jedna gwiazdkę na Google na koncie firmowym?
Powiedział że usunie te negatywy pod warunkiem usunięcia negatywa z allegro. Ale ja z terrorystami nie negocjuje i neg dalej wisi.
Pytanie co zrobić ze sprzedającym, który w ten sposób próbuje wywrzeć presję.
  • Odpowiedz