Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jamniki2: hahahaha przedsądowe o usunięcie komentarza hahaha, bardzo zabawny jesteś XD w sądzie pewnie cisną beke jak tylko widzą takiego Janusza jak ty w drzwiach. Mam nadzieję, że działasz w cyrku bo się marnujesz z takimi wypocinami.
  • Odpowiedz
@hustle: kuźwa miałem kiedyś sytuację, że zamawiałem dwie rzeczy od jednego sprzedawcy, ta sama kategoria, ale inne przedmioty. Było info, że wysyłka w jednej paczce powyżej ilus tam sztuk TEGO SAMEGO produktu, ale postanowiłem zapytać, czy wyślą mi to w jednej paczce, bo najtańszą opcje na przesyłkę mieli za bodajże 13 zł (gdzie sam przedmiot kosztował koło 50). Odpowiedzieli, że nie ma takiej możliwości, no ale alternatywy nie znalazłem, więc
  • Odpowiedz
@hustle: xD W ramach zadośćuczynienia może Pan zrobić u nas zakupy jeszcze raz.

A Januszek okazję do przyjęcia wtopy na klatę przegapił tak z 10 razy.
  • Odpowiedz
@hustle: miałem podobna sytuacje. Kupowałem frez do drewna, który był mi potrzebny na za dwa dni. Czekałem dwa tygodnie i się nie doczekałem. Oczywiście okazało die ze firma sprzedaje towar, którego nie posiada na stanie i sami najpierw musza go zdobyć. Oczywiście w ogłoszeniu wysyłamy towar nazajutrz. Negatyw i die zaczęło. Dzwonienie, SMS wręcz uwłaczające błagania o usunięcie nega. Wspaniałomyślnie oddali kasę myśląc ze to załatwi sprawę. Ja w-------y bo
  • Odpowiedz