Aktywne Wpisy
Richtig_Piwosz +31
Wczoraj znowu odwiedziliśmy castoramę ;)
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
kamil-tumuletz +258
#antykapitalizm #pracbaza #korposwiat #bekazprawakow #nieruchomosci #ciekawostki #ekonomia #firma #kolchoz
Aktualizacja w komentarzu
Aktualizacja w komentarzu
Tindera nie założę, na social mediach zbytnio nie siedzę, jedynie na Facebooku dodaje dziewczyny do znajomych, jedna mi się spodobała, ale nie wiem o czym miałbym z nią pisać na samym początku i czy to nie byłoby dziwne, że do niej piszę, skoro się nie znamy...
Tym bardziej się boję napisać, bo od kiedy zaczęła się pandemia, to stwierdziłem, że nagle urwę z każdym kontakt, jeśli bym ich obchodził, to by napisali, czego nie zrobili i przestanę wychodzić z domu, bo po co jak z nikim nie wychodzę?
Do dzisiaj to trwa, z nikim z tamtego okresu nie piszę ani z nikim nowym, nigdzie, do tego, praktycznie nie wychodzę z domu, nigdzie, a pierwsze 4 miesiące pandemii przesiedziałem w domu, dosłownie z niego nie wychodząc, a im dłużej taki brak kontaktu z kimkolwiek i rzadkie wychodzenie z domu trwa, tym bardziej mnie to #!$%@? od środka...
Oczywiście jeszcze pewnie doszły do tego zaburzenia, dlatego aż tak dla mnie straszne jest napisanie głupiego „Cześć” do dziewczyny na Facebooku... Do kogokolwiek...
Poradzi mi ktoś?
Niektóre tagi tylko dla zasięgu ;)
#gorzkiezale #zwiazki #milosc #niebieskiepaski #niebieskipasek #rozowepaski #rozowypasek #przegryw #wygryw #tinder #socialmedia #facebook #pandemia
Spróbuj może z kimś odnowić kontakt.
Co do odnowienia kontaktu to ciężko, przekonałem się jacy oni są, a jak próbuje z kimś się zapoznać to słabo wychodzi
Straszne, ale nie taguj przegryw, bo są tacy co mają tak przez całe życie
Dobrze, że ja tak nie miałem, wstawałem rano wychodziłem na dwór i wracałem wieczorem xD
Ale teraz się musiało #!$%@?ć
1. Jestem starszy i nie latam już po osiedlach i podwórkach
2. Nie mam z kim wychodzić
3. COVID