Wpis z mikrobloga

Moja poprzednia praca,to był dopiero januszexx. Kierowniczka zawsze mówiła, ze ona ma w dupie czy ktos sie zwalnia czy nie, bo jest kryzys i pracownik zawsze sie znajdzie. Kończyło to sie zawsze tym, że ledwo co kto przyszedł, to po miesiącu już planował się zwolnić, bo miał dosc emocjonalnie niestabilnej kierowniczki. Z tego co słyszałem, to w tamtym miejscu nie ma już poprzedniej ekipy, bo wszyscy się zwolnili i przyszli totalnie nowi goście. W sumie to nie wiem czemu szef trzyma ją na posadzie kierownika, musi niezle mu ciągnąć chyba
#pracbaza #januszebiznesu #januszex
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Luka_skii: Stacja paliw, ale jakaś prywatna. Kto pracował na stacji paliw, to wie, że jest niby to prosta praca, ale stała i zgrana ekipa znacząco poprawia jakość pracy. Bo gdy co miesiąc trzeba uczyć nową osobę podstaw , to nie jest fajne
  • Odpowiedz
W sumie to nie wiem czemu szef trzyma ją na posadzie kierownika,

@rocky93: To jest nic. Przez podobnego kierownika moja poprzednia pracbaza oglosila upadlosc :P

Long story short:
Firma sie rozwijala, miala kontakty itp. Wlasciciel/szefu dogladal wszystkiego i zyl z ludzmi "bez kosy" co ludzie doceniali. Po jakims czasie z nie za duzej firmy postanowil pojsc w korpo. Jego firma, jego kasa, jego rozwiazania-nic mi do tego. I z osob niekompetentnych porobil "kierownikow"
  • Odpowiedz